Ленти led светлина SMD 5050 RGB лента Лента 12 150 светодиоди не водоустойчива гъвкава въже ред 44Key музика Bluetooth, WiFi контролер

Нов

6.90лв.

/ 14.37лв.

В наличност

Led Светлини ленти SMD 5050 RGB лента Лента 12V 150leds не е водоустойчив, гъвкав Въже ред 44Key музика Bluetooth, WiFi контролер

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Топли Съвети:

1. Що се отнася до дължината, а след това цялата led лентата на пазара е 5 м ролка, не е 10 м, така че 10 м означава 2x5 М, 15 м=3x5 м, искаме кабел RGB spliter, за да ги свържете.

2. 44key и музикален контролер се управляват дистанционно управление, контролер bluetooth и wifi се управлява телефон, моля, обърнете внимание!!

3. Всички въпроси за продукти, моля да се свържем ние преди открит спор, ние обещаваме да ви помогне да разрешите проблема.

4. комплект 1M 2M 3M работи с адаптер на захранване 1A

Комплект 4M 5M работи с led драйвера 2A

Комплект 10М 15М работи с адаптер на захранване 4а, 6a

Функции На Продукта:

Функции На Комплекта Wi-Fi:

Функция Bluetooth Комплект:

Функции На Музикалния Набиране:

Функции на 44key:

Детайлни Снимки:

Как Да Се Абонирате

За изпращане 1. Доставка по целия свят. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние само ще изпратим на подтверженным адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

4. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. услугата транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. правилно към статута на резерва и валута печалба във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

1. имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна.Изключения не се случва!Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

2. всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият po#.

3. Ние ще ви възстановим пълната сума на печеливша залагания, след получаване на стока в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, след като купувачът и продавачът да бъдат анулирани транзакция с www.ravda-dom.com.Или пък можете да изберете сами за замяна.

4. ние ще носят цялата разходите за доставка, освен ако продуктът(ите), не така се рекламира.

Етикети: led лента sujrta, ленти led IR, 12v led лента, 6 струнен музика, фойерверки звездна светкавица, aot led, led светлини ивица музика, черен ивица, 2835 led лента, led c10w

Средният живот (ч) 50000
търговска марка БОЛЕДЕНГЬЕ
Марка Led chip размер Эпистар
Приложения
Брой светодиоди
Цветна Температура(K) RGB
Led диод
Работно Напрежение
Източник На Захранване DC
Случай дневна
Водоустойчив
Тип Елемент
Напрежение 12V
Вид на лентата SMD
Консумирана мощност (W/m) 2,88 W/m
Адаптер
Модел led чип SMD5050
Характеристика
Технически характеристики (леки мъниста / м) 30
Документ ЕМС
Цвят
Брой Led/M 30
Контролер
Производство На Електроенергия Ключ
Номер На Модела 5050 светодиодна лента

Напишете отзив

Ленти led светлина SMD 5050 RGB лента Лента 12 150 светодиоди не водоустойчива гъвкава въже ред 44Key музика Bluetooth, WiFi контролер

Ленти led светлина SMD 5050 RGB лента Лента 12 150 светодиоди не водоустойчива гъвкава въже ред 44Key музика Bluetooth, WiFi контролер

Led Светлини ленти SMD 5050 RGB лента Лента 12V 150leds не е водоустойчив, гъвкав Въже ред 44Key музика Bluetooth, WiFi контролер ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Топли Съвети: 1. Що се отнася до дължината, а след това цялата led лентата на пазара е 5 м ролка,

Свързани продукти