2 бр./компл. гребло ръкохватки лодка без хлъзгане предпазни каяк леко кану, за да се предотврати мехури мазоли Гребане доставка гребло притежателя неопрен

Нов

5.66лв.

/ 7.09лв.

В наличност

Описание:

Това е един красив, практичен и цветни защитен калъф за да весловых грайфери.

Можете да ги използвате, когато вие ще се вози на лодка.Техните удобни материи, умерено тегло и дължина не ще ви се уморяват.

Добавете най-добър опит в своя вид спорт.И тези ръкохватки се продават в двойката.

Характеристики:

Мека, еластична и удобна плат.

Предотвратите появата на мехури и мазоли

Да се гребе по-ефективно и плавно.

Дръжте енергичен улавяне в продължение на дълго време.

Простотата на инсталиране или изтриване.

Технически характеристики:

Материал: Неопрен

Размер: около 30 см

Цвят: черен, син, червен (по избор)

В Пакета Е Включено: 2 * Каяк Гребло Сцепление

Забележка:

1. поради разлика в светлина и цвят на екрана елемент може да се различават малко от изображението.

2. Моля, позволете 0,5-2 см разлика от ръчно измерване.

Забележка:

1.поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на елемента.Ние гарантираме, че стилът е същият,както е показано на снимките, но не е същото изпълнението на различни инициативи, като модели.

2.сравнете размерите на детайли с вашите,моля, позволете 2-4 см различно от ръчно измерване за дрехи, благодаря на всички измервания в СМ и да обърнете внимание на 1 см=0.39 инча

1) ние приемаме Alipay, West Union, TT.всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2 ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

1) ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

DHL, UPS, TNT, FEDEX отнема 3-7 дни ,EMS-8-12 дни.Въздушна поща стълб нужда от 2-8 седмици.Но всички те зависят от страната, в която се доставят.

2) услугата транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

1) в потвърждение на купувача ще бъде високо оценена при получаване на стоката.

2) тъй като вашата обратна връзка е много важно за развитието на нашия бизнес, ние искрено ви каним да оставите положителен отзив за нас, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване.

3) моля, свържете се с нас, преди да напусне всяка отрицателна или неутрална обратна връзка.Ние ще си сътрудничим с вас за решаване на всички проблеми.Благодарим Ви за разбирането!

Забележка:

1.поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на елемента.Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимките,но не е същото изпълнението на различни инициативи, като модели.

Етикети: волан кану-каяк, Лодка PVC, лодка каяк, моторна лодка поставка за чаши от неръждаема стомана, преносимо гребло за каяк, каяк мотоциклет, аксесоари за каяк heritage, отгоре на лодката Бимини, каяк с облегалка, делото каяк Hobie

Дължина 30cm
търговска марка Тонку
Документ ce
Произход CN(произход)
Капацитетът (Чов.) Друго
Активна Почивка На Открито Плаващи
Материал На Корпуса Друго

Напишете отзив

2 бр./компл. гребло ръкохватки лодка без хлъзгане предпазни каяк леко кану, за да се предотврати мехури мазоли Гребане доставка гребло притежателя неопрен

2 бр./компл. гребло ръкохватки лодка без хлъзгане предпазни каяк леко кану, за да се предотврати мехури мазоли Гребане доставка гребло притежателя неопрен

Описание: Това е един красив, практичен и цветни защитен калъф за да весловых грайфери. Можете да ги използвате, когато вие ще се вози на лодка.Техните удобни материи, умерено тегло и дължина не ще ви се уморяват. Добавете най-добър

Свързани продукти