Мода Чар Копие 1: 1 Реплика, Бордо И Розово Колие Верига От Розово Монако Луксозни Бижута Подарък

Нов

93.61лв.

/ 208.03лв.

В наличност

100% съвсем нов, целият от кубичен Цирконий Inlayed нашите служители, които имат опит повече от 3 години

Стил И Високо Качество На Бижута Начин

Материал: 100% сребро Бяло / златно покритие + 100% AAA кубичен цирконий Диамант

Носят Случай: Daliy Износване / Партия / Годишнина / Сватба

Подарък за приятелка / съпруга / майка ми / си

Това бижу съгласие с изискванията на ЕС

Продукти са добре опаковани в картонена кутия и пузырчатые пакети/ или използват пухкава чанта, за да ги събират. . Уверете се, че получавате стоки по-бързо и да мине митническата проверка

Бижута със златен пълнеж-това е солиден слой на качеството на злато, топлина скрепленный с вътрешен бижута, метал..Той притежава всички забележителни характеристики на бижута от чисто злато.Той е изключително траен и, ако за него се грижат, ще служат за цял живот.Моля, разгледайте бижута със златния пълнеж в интернет, за да разберете повече информация за този прекрасен нов продукт.Не сравнявайте бижута, пълни със злато, със златни бижута, тъй като няма сравнение .

1.ние изпращаме на всички на нашите продукти по целия свят в рамките на 48 часа по пощата China post registered mail/ePacket/china post ordinary small packet/DHL/EMS.

Начин на доставка зависи от общата сума на вашата поръчка

2. Понякога това може да отнеме до 4-7 седмици заради строгите митническа проверка.

3. време на прехода за обслужване на осигурено носеща и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

4.Ние само ще изпратим на подтверженным адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

5.след изпращане на поща(покажи на погрижи купувачът получава продукт), ние не можем да променим адреса на повече,така че, моля, проверете адреса пред него.

6.Ако не сте получили своята пратка в рамките на 60 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас.Ние ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

Проблеми с размера или засаждане

Размери илюстрирани с конкретни измерения в подробни спецификации.Моля, проверете спецификациите, преди да направите поръчка.обикновено допустимите разлики в размер на съставляват около 0,5 см в измерването.Ако откриете, че размерът на изделия да не идва, можете директно да се свържете с нас.

Плащане:

Т/т ,Alipay Excrow ,кредитна карта,Западното връзка

Политика за връщане и размяна

Хората са направили дефекти не са гарантирани ,като увреждане след полза ,увреждане на вода и така нататък .

Ако не сте доволни от вашите продукти ,можете да разменят стоки,но купувачът носи отговорност за всички допълнителни разходи по доставката.Ако искате да обменят дефектен или неправилно отгруженные стоки.Можете да направите така :

Етикети: парична реплика, часовници Рист, златна реплика, opm monaco jewelry, apm monaco jewellery, бижута Монако, apm монако, apm monaco jewelry нов сезон, метално копие на пистолет, apm silver

Номер На Модела APC003
Случай Парти
Стил Модерен
търговска марка Син Jeou Nai
Номер На Сертификат APC003
Пол ЖЕНИ
Моторен Тип Звено На Веригата
Тип Сертификат Оценка От Трета Страна
Тип Колиета Веригата Колиета
Централен Камък Циркон
Страничната Камък Crystal
Размер На Кулон APC003
Тип На Метали СРЕБРО
Форма\модел Геометрична

Напишете отзив

Мода Чар Копие 1: 1 Реплика, Бордо И Розово Колие Верига От Розово Монако Луксозни Бижута Подарък

Мода Чар Копие 1: 1 Реплика, Бордо И Розово Колие Верига От Розово Монако Луксозни Бижута Подарък

100% съвсем нов, целият от кубичен Цирконий Inlayed нашите служители, които имат опит повече от 3 години Стил И Високо Качество На Бижута Начин Материал: 100% сребро Бяло / златно покритие + 100% AAA кубичен цирконий Диамант Носят Случай:

Свързани продукти