100 W 220 В ЕС Plug електрически поялник комплект за бързо заваряване пистолет комплект

Нов

51.00лв.

/ 78.46лв.

В наличност

Realmote 220v 100w EU Plug електрически поялник комплект за бързо заваряване пистолет комплект

плащане

1) ние приемаме Alipay, Western Union, TT.всички основни кредитни карти се поставят чрез сигурна плащане процесор.

2) плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни след поръчка.

3) Ако вие не можете да напуснат веднага след търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново

доставка

1) глобални превоз. (с изключение на някои страни и apo / FPO)

2) След потвърждаване на плащане, поръчката ще бъде обработена в срок.

3) Ние само ще изпратим на подтверженному адрес на резервацията.Вашият адрес на поръчка трябва да съответства на адрес за доставка.Преди пускането на поръчката, моля, проверете истинското си име, телефонен номер и подробен адрес.След доставката, той не може да бъде променен.

4) на продукта, показан на снимката, може да има разлика в цвета се дължи на разликата между фотооборудованием и дисплейным оборудване.Размер на изделия основно се измерва ръчно, че може да има малка грешка с реален обект.Обърнете се към самия продукт.

5) транзитно време се предоставя на превозвача, с изключение на почивните и празнични дни.Време на транспорт може да варира, особено в празнични дни.

6) Ако не получите стоката в рамките на 60 дни след датата на плащане, моля, свържете се с нас.Ние ще проследим една стока и ще ви дадем отговор възможно най-скоро.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7) ние ще достави продукта възможно най-скоро след това, как да поставите поръчка.Моля, бъдете сигурни.Търпеливо чакайте.

Възстановяване / връщане на парични средства

1) Ако установите, че със стоки че нещо не е наред, след като го получи, моля, свържете се с нас възможно най-скоро.И е приложен със снимки на опаковки и снимки на продукта.От получаването имате 7 дни, за да се свържете с нас и да го върне в рамките на 60 дни.Ако предметът се намира в ръцете си повече от 7 дни, тя ще се счита за използван.Ние няма да се върне или да го замени ви, без изключения!

2) всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване на пратка, конкретната причина за връщане и вашата поръчка за покупка.

гаранция

Всички продукти са тествани преди доставката и опаковка е в добро състояние.

Ако продуктът е повреден, моля, уведомете ни, след като сте го получили, и ще носят отговорност за това.

Коментари

Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!Обратната връзка е много важно, и ние Ви молим да се свържете с нас, преди да ни даде неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да задоволително решаване на проблема.

Етикети: tig заваряване, поялник 100V, пистолет за разпояване 100 W, горелка газова заваряване и запояване, заваряване пистолет за разпояване с горещ въздух, автоматично поялник 100 W, ремонт спойка, Поялната Станция, термотвезеры, желязна спойка

Входно Напрежение 220V
търговска марка Реалмот
Това Е Едно Интелигентно Устройство No
Номер На Модела Пакет Пакет 100 W заваряване пистолет Европейски стандарт на две кръгли щепсела
Изходна Мощност 100 W

Напишете отзив

100 W 220 В ЕС Plug електрически поялник комплект за бързо заваряване пистолет комплект

100 W 220 В ЕС Plug електрически поялник комплект за бързо заваряване пистолет комплект

Realmote 220v 100w EU Plug електрически поялник комплект за бързо заваряване пистолет комплект плащане 1) ние приемаме Alipay, Western Union, TT.всички основни кредитни карти се поставят чрез сигурна плащане процесор. 2) плащането трябва да бъде

Свързани продукти