26" Hair Training Head Перука Салон Фризьорски Салони Манекен Грим Кукла Практика Манекен Цветни Фризьорски Салон Обучение Грим Главата

Нов

31.52лв.

/ 43.19лв.

В наличност

Описание:

В днешно време все повече и повече хора се събират, за перфектна, уникална и страхотна външния им вид.Така че всеки козметик се опитва с всички сили да се изработи нов стил за посрещане на нуждите на клиентите.Нашата нова разработена технология корона за косата е добър избор за вас, за да тренират и усъвършенстват своите умения за фризьорство.Приемането на высокотемпературного влакна на съпротива, което е здраво и лесно за да може да работи.Подходяща за студенти козметика или тези, които се занимават с прическа, ширити, изправяне и прави различни прически .

Характеристики: приемане на высокотемпературного упорит влакна, който е траен и естествено мека и копринена.Му може да се измие с шампоан и подсушете със сешоар с хладка настройка, моля, уверете се, че температурата не надвишава 120 градуса в косата.Титуляр струбцины може да прикрепиться към таблицата, за да осигури на главата на манекена за целите на тренировка.Подходящ за студенти-козметика или тези, които се занимават с прическа, заплитане на плитки, изправяне и прави различни прически.Предлага се в 6 различни цветове, имате повече възможности за избор.Добър избор за вас, за да практикуват и подобрят своите умения за тренировка на косата.

Технически характеристики:

Състояние: 100% Чисто Нов

Материал: Высокотемпературное Влакна

Дължина На Притежателя На Затягане: Прибл. 20,9 см / 8,2 инча

Дължина на косата: около 57~66 см / 22,4~26 инча

По Избор: Битумен Притежателя

#2 Светло Розово И Лилаво

#3 Бяло И Розово

#4 Розово И Многоцветен

#5 Розово И Многоцветен

#6 Бели И Многоцветен

#7 Лилаво И Многоцветен

Тегло на опаковката: около 140~609 г

Пакетът Включва:

1 x цветна тренировочная корона + гребен или битумен притежателя(поставка за овчарски скок в комплекта не са включени)

Бележки:

1. Моля, обърнете внимание, че ако имате нужда от притежателя на затягане, моля, щракнете върху друга връзка в този магазин.

2. дъвка и родословни в комплекта не са включени.

3. За първоначална употреба, моля, срешете косата си отдолу нагоре.Това е често срещано явление за загуба на малко количество коса за първи път и няма да се случи следващия път.

4. не blow на косата с горещ въздух при температура над 120 градуса.

5. Моля, позволете 1-3 см грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

6. монитори не са калибрирани по същия начин, на цвета на елемента, на показаната на снимките може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Може би вие също ще се радвате на:

1) ние приемаме Alipay, West Union, TT.всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

Етикети: грим на главата на манекена за практики, главата на манекена, кукла филцови, главата на Барби, куклен грим, грим глави на кукли, 2 на косата, красотата на косата практика кукла, прическа на главата, косата практика кукла обучение

Пол Жена
Материал Высокотемпературное Влакна

Напишете отзив

26

26" Hair Training Head Перука Салон Фризьорски Салони Манекен Грим Кукла Практика Манекен Цветни Фризьорски Салон Обучение Грим Главата

Описание: В днешно време все повече и повече хора се събират, за перфектна, уникална и страхотна външния им вид.Така че всеки козметик се опитва с всички сили да се изработи нов стил за посрещане на нуждите на клиентите.Нашата нова разработена

Свързани продукти