Вградени санитарни въздушни филтри за системи за проветряване,ферментация на аерация кислород бочкового бира 5 бр./лот Безплатна доставка

Нов

16.67лв.

/ 17.75лв.

В наличност

Вграден санитарен въздушен филтър за домашна бира 5 бр./лот

Филтри до 0,023 микрон с ефективността на 99,99%.Използвайте с 1/4"-3 / 8" ID тръбата.Може да се използва като микробиологичен въздушен филтър за системи за проветряване или бочковых ръчни помпи.Този филтър може да се направи стерилна вода за гъбични заквасок.

ДА, НИЕ ОБЕДИНЯВАМЕ ДОСТАВКА!Ако имате някакви въпроси за разходите за доставка, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща www.ravda-dom.com, преди да си купите продукт(а).

ПЛАЩАНЕ

Ние приемаме само условно депозиране.Кредитна карта лесно да извършите плащане в условном депонировании.

Адреси за доставка и фактуриране, трябва да съвпадат.Плащането трябва да бъде изпратена в срок от 5 дни след края на търга.В противен случай на продукт(и) ще бъде отново включен в списъка и неоплаченное делото ще бъде преразгледано.

Ние винаги поставяме на продукт(и) в рамките на 5 работни дни(събота и празнични дни, не са включени) след получаване на плащането.На продукт(и) ще бъде изпратена на регистрация въздушна поща с отслеживающим номер.

Това отнема около 15-20 работни дни да изпрати на САЩ, Канада, Великобритания, Австралия и Япония 20-30 работни дни в други страни.6-8 седмици, за да изпратите Бразилия, Испания, Италия или други страни в други страни не е посочено друго.

ДОСТАВКА

Време за доставка може да зависи от митническата забавяне на празника,събития или други неясноти.Ние не може да гарантира време на пристигането си.Уверете се, че сте съгласни с течение на времето за доставка, преди да купите.Ако искате да изберете друго по-бързо израз, моля, свържете се с мен, преди да купите.

КОМЕНТАРИ

Ние се стремим към вашата положителна обратна връзка след получаване на вашето плащане.Ако по някаква причина не чувствам, че сме спечелили положителна обратна връзка, моля, не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща www.ravda-dom.com, ние ще се свържем възможно най-бързо, за да реши всеки проблем.Ние ще оставим положителен отзив за всички покупки и ще бъдем благодарни за това, че споделяте своите отличен опит с други Алиэкспрессерами!

ГАРАНЦИЯ

Ние гарантираме, че всички описания на продукти са точни.В случай, че стоката е дефектна или сте получили грешен продукт, свържете се с нас по електронната поща www.ravda-dom.com.Ние ще се радваме да реши всеки проблем колкото е възможно по-бързо.

ВРЪЩАНЕ

Възстановяване или замяна се приемат в повечето неизползвани елементи в рамките на 14 дни от датата на получаване, но клиентът hav eto заплащат допълнителна цена за доставка.Моля, свържете се с нас, преди да се върнете на продукт(и).

моля, обърнете внимание

Етикети: тръбна ферментация, аксесоари за бармани, бира доморощенное, 5-литрова бъчва, brewzilla 35l, голяма бира бира, капакът е от бъчва Корнелиуса, пивное на приставката, пивоварна mac, пивоварната помпа sunsun

Тип Продуктова Аксесоари Местният Бъчва Отделят
търговска марка Варя Акули
Документ FDA
Материал Пластмаса
Тип Аксесоари За Барове
Брой 5

Напишете отзив

Вградени санитарни въздушни филтри за системи за проветряване,ферментация на аерация кислород бочкового бира 5 бр./лот Безплатна доставка

Вградени санитарни въздушни филтри за системи за проветряване,ферментация на аерация кислород бочкового бира 5 бр./лот Безплатна доставка

Вграден санитарен въздушен филтър за домашна бира 5 бр./лот Филтри до 0,023 микрон с ефективността на 99,99%.Използвайте с 1/4 -3 / 8 ID тръбата.Може да се използва като микробиологичен въздушен филтър за системи за проветряване или бочковых

Свързани продукти