Новата смяна на сензорен екран за таблет BRIGMTON PPOTAB0874 BTPC-1022QC3G-TV-B 10.1" IPS HD И 2 GB оперативна памет от 16 GB, Android 6.0

Нов

12.00лв.

В наличност

1.) Ние не професионален фотограф, така че на снимките не са много деликатни, всички снимки,които показват онлайн, са реални образци, така че, моля, уверете се, че вашите детайли съвпадат с нашите снимки!моля , проверете внимателно фигура и се уверете,че това е точно този, който ви е необходим, ако не сте сигурни, моля, свържете се директно с нас и ни изпратете своя снимка или не .Ние не носим отговорност за грешна наддаване .Благодаря Ви за вашето разбиране !!!Благодаря

Моля, не купувайте, ако не приемате съвместим цифров преобразувател със сензорен екран, клас А+ с различни номера на гъвкави кабели, тъй като нашето име / описание /снимка на състоянието не се предлагат на пазара, благодаря!

2.) моля добросердечно излезте ни точно вашата пълното име (особено купувач от BG ) & номер на телефона , когато попълвате вашата информация както на купувача, така че куриерски може да достави вашите детайли своевременно и лесно.

3.) Не поставяйте сензорния екран и LCD екран в колата си преди изпитването.

4.) ние ще празнуват подробности като "образец" или "подарък" с по-ниска стойност на продукта, за да ви помогне да намалите или избегнете GST или VT или други данъци върху вноса.

Продавачът не носи отговорност за каквито и да е данъци и митнически такси на вашата страна!Благодаря

Посочените по-горе и посочените по-долу разпоредби влизат в сила веднага след като сте поръчката!( Много е важно за Вас,моля, прочетете я преди да започне наддаване.)

Вие най-добре си поръчате 2 елемента,тъй като това е чупливи предмети.

1.) Ние само acept Набирателни,за други начини на плащане, моля, свържете се с продавача, преди да започне наддаване.

2.) цените не включват никакви мита и данъци.Плащането се извършва в рамките на 7 дни след приключване на търга.неплатен търг ще бъде центъра н www.ravda-dom.com.

1.) стоките се доставят в рамките на 2-5 работни дни, след потвърждение на плащането.Безплатна доставка на разположение въздушна поща стълб кит/поща стълб HK; ние ще следите няма за напълно метод перевозкы на пратката.Можете да го следите на своя официален уебсайт уебсайт.

2. ) Ние не носим отговорност за транзитно време на превозвача.Тази информация се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.

3.) купувачите от Бразилия трябва предварително да предостави на CPF номер,ако сте избрали DHL или UPS,в противен случай ние трябва да го изпратите чрез EMS.

4.)Всички купувачи трябва да платите допълнителна такса за обслужване на далечна зона на DHL,UPS или Fedex ,но не е необходимо да EMS .

5.) срокове за доставка могат да варират, особено в периоди на неблагоприятни метеорологични условия.моля, не отваряйте спор, докато не се свържете с нас.Ако срочны ,моля добросердечно изберете DHL или друга експрес !

Етикети: кутия за ip телевизия, лентата за кола android, Таблетка, android box, android таблет, gameboy gba shell, raspberry pi 7-инчов сензорен екран на кутията, таблет android 13 инча, iptv m3u, 16 GB ddr4

Място на произход на стоката
За Проследяване Не. ДА
търговска марка Чи Hande
Безплатна доставка Поща Стълб Кит
Тип На Екрана Капацитивен Екран
Номер На Модела За таблети BRIGMITON BTPC-1022QC3G-ТВ сензорен екран BTPC-1022QC3G
Вид На Продукта Touchpad Таблет
срок на доставка За плащане в рамките на 24 часа след вашата обезщетение идват
Размер На Дисплея 7~10 инча
БРОЙ В наличност
Продажбите на едро Поддръжка
Размер 10,1 -инчов екран
Съвместим Марка Универсален

Напишете отзив

Новата смяна на сензорен екран за таблет BRIGMTON PPOTAB0874 BTPC-1022QC3G-TV-B 10.1

Новата смяна на сензорен екран за таблет BRIGMTON PPOTAB0874 BTPC-1022QC3G-TV-B 10.1" IPS HD И 2 GB оперативна памет от 16 GB, Android 6.0

1.) Ние не професионален фотограф, така че на снимките не са много деликатни, всички снимки,които показват онлайн, са реални образци, така че, моля, уверете се, че вашите детайли съвпадат с нашите снимки!моля , проверете внимателно фигура и

Свързани продукти