HM2104-231 кафе, черен цвят, метален блясък шестоъгълник форма пайети блясък за нокти DIY украса Украса за Хелоуин

Нов

15.01лв.

/ 15.79лв.

В наличност

HM2104-231 кафе, черен цвят, метален блясък форма на шестоъгълник блясък блясък за нокти, нокти с гел направи си САМ украса и

Празнична украса

Описание:

-Форма на блясък : шестоъгълен смес

-Цвят на блясък : като на снимките.

Забележка: скъпи,фотография, показваща ефект не може да бъде напълно отразяващи, моля, бъдете внимателни.

-Тегло на опаковката : около 50/200 г

-Мини.Поръчка : 50/200 г

Има 50 грама и 200 грама два вида опаковки са на разположение,с различна опаковка цената е различна

моля, любезно изберете най-подходящия, който ви е нужен.

Скъпи,ако имате нужда от други грамове или друг цвят,моля ,любезно да ни уведомите вашия всяка заявка,почти всеки блясък, който можете да намерите в нашата компания, ние ще ви дадем отговор в рамките на 24 часа!

1. ярък и искрящ цвят

2. 100% гаранция за качество

3, са в състояние да бъдат използвани за :маникюр и други художествени орнаменти изкуство

Снимки На Продукта:

За Търговия На Едро :

-Проба голям за поръчка : на разположение, пробите са свободни, купувачите са отговорни за спешни такса -голяма поръчка MOQ: 3 кг (бях в състояние да се смесват всички цветове и размери), Вие ще получите много атрактивна цена за голяма поръчка.Добре дошли, за да се свържете с нас.Ние бяхме в състояние да приеме T/T,West съединение ,Paypal и други.Нека ,моля, свържете се с нас ,за една минута ще спестите много пари и ще намерите удовлетворенного доставчик .O (∩_) О~

За доставка:

1. обикновено безплатна доставка, ние ще се изпраща въздушна поща стълб на кита, когато не е нужно и да не плащате допълнително за скорост ускорено обслужване на корабоплаването.Моля, не купувайте, ако не сте съгласни с течение на времето на доставка.Или ако се нуждаете от по-бърза доставка,моля свържете се с нас .Благодарим ви!

2. моля, уверете се, че вашият адрес за доставка съвпада с реални адрес, преди пускането на поръчката.Ние не носим отговорност за грешна или достави на адреса.За повторно изпращане на стоката обратно се заплаща допълнителна такса.

3 .вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка..Тези разходи са отговорност на купувача.Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи, преди покупка..

За Обратна Връзка:

Скъпи мои ,ние се опитваме да направим 100% удовлетвореност на клиента, но ние трябва да се свържем с вас на първо място.Моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка!Ние ще направим всичко възможно за вас !

Етикети: арт-neon, лампа Мики, led Мики Маус, неоновите, лампа led неон, неоновата реклама, лампа Мики Маус, неонова реклама, потребителски знак, хранително-вкусовата неон

търговска марка Bink
Материал домашни любимци
Тип Елемент Блясък За Нокти
НЕТО ТЕГЛО 50/200 г
Брой 1 чанта
Номер На Модела HM2104-231

Напишете отзив

HM2104-231 кафе, черен цвят, метален блясък шестоъгълник форма пайети блясък за нокти DIY украса Украса за Хелоуин

HM2104-231 кафе, черен цвят, метален блясък шестоъгълник форма пайети блясък за нокти DIY украса Украса за Хелоуин

HM2104-231 кафе, черен цвят, метален блясък форма на шестоъгълник блясък блясък за нокти, нокти с гел направи си САМ украса и Празнична украса Описание: -Форма на блясък : шестоъгълен смес -Цвят на блясък : като на снимките. Забележка:

Свързани продукти