Silstar Tex Красив Ловец На Сънища Завеса На Душ Индийски Ловец На Сънища Завеси За Момичета, Момчета, Подарък

Нов

26.61лв.

/ 34.12лв.

В наличност

Silstar Tex красив Ловец на сънища завеса на душ Индийски Ловец на сънища завеси за момичета, момчета, подарък

Характеристика

Име на продукта: завеса за душ

Материя: Полиестер

Сезон: всички сезони

Размер: 150x180cm(59.06x70.87inch) 180x180cm(70.87x70.87inch)

Тегло: 0,2-0,4 кг

Съдържание На Пакета:

1 x завеса за душ 12 x куки

Напомняне

1) се дължи на разликата в светлина и цвят на екрана елемент може да се различават малко от изображението.

2) Размерът може да бъде 1-2 см грешка се дължи на ръчно измерване.

Плащане

1. www.ravda-dom.com поддържа дебитна карта Visa , Boleto , MasterCard , Maestro, Western Union, Webmoney, QIWI и банков превод чрез банките. 2.Ако все още имате някакви въпроси относно плащането, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Доставка

1.Ние ще ви изпратим данни в рамките на 2-3 дни след като системата потвърди плащането купувачи. 2.цената на доставката не се включва в себе си никакви данъци върху вноса,купувачите носят отговорност за митнически такси. 3.Ние ще ви възстановим купувачи с пари, ако купувачите се връщат стоки в рамките на 15 дни от датата на получаване на купувачи на стоки по някаква причина.Въпреки това купувачите трябва да возвратную превоза на товара и да се гарантира,че върнатите стоки са в своите първоначални условия. 4.стоките се доставят www.ravda-dom.com Standard Shipping , Китай Пост въздушна Поща , www.ravda-dom.com Premium Доставка ,ePacket , достигат до повечето страни в рамките на 15-35 работни дни.Срокът на доставка зависи от дестинацията и други фактори,той може да отнеме до 60 работни дни. 5.Ако искате да получите продукт по-бързо,моля, свържете се с нас , за да плащат допълнително превоз ние можем да ви предложим следните по-бързи и евтини начини за доставка: UPS , DHL , Fedex , TNT, DEPX, EMS .през тези начини можете да получите на стоки в рамките на около 5-7 работни дни.

Коментари

1.Вашето удовлетворение и положителна обратна връзка са много важни за нас.Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги. 2.Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги,моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване.

Етикети: момиче-ловец на сънища, Китайската Завеса За Душ, бельо завеса ловец на сънища, завеса мандала, ловец на сънища завеси стая, яке helikon tex, гор Текс, опаковъчна прежди, персиана, умира завеса

Материал Polyester
Характеристика Съхраняват
Размер 180*180,150*180
Предимство преносим водоустойчив
търговска марка Силстар Текс
Воспользуйся завеса за душ и тоалетна завеса екран за баня
Номер На Модела STSC027
модел Цвете
Стил Класически
Сезон Пролет лято есен зима

Напишете отзив

Silstar Tex Красив Ловец На Сънища Завеса На Душ Индийски Ловец На Сънища Завеси За Момичета, Момчета, Подарък

Silstar Tex Красив Ловец На Сънища Завеса На Душ Индийски Ловец На Сънища Завеси За Момичета, Момчета, Подарък

Silstar Tex красив Ловец на сънища завеса на душ Индийски Ловец на сънища завеси за момичета, момчета, подарък Характеристика Име на продукта: завеса за душ Материя: Полиестер Сезон: всички сезони Размер: 150x180cm(59.06x70.87inch)

Свързани продукти