Леопардовый принт шифоновая женска риза с дълъг ръкав V-образно деколте топ свободна риза Camisa Feminina облекло

Нов

5.34лв.

/ 19.11лв.

В наличност

Нови Дамски Леопардовые Щампи С Дълъг Ръкав Шифоновая Риза На Тънки Ежедневни Блузи

Забележка: моля, сравнете размерите на детайли с вашите, преди да закупите!!!Използвайте подобна дрехи за сравнение с размера.

Технически характеристики:

Пол: Жена

Дължината На Дрехата: Обикновена

Вид На Модела: Леопардовый Принт

Стил Ръкав: Обикновена

Стил: Мода

Материал: Шифон

Яка: V-Образно Деколте

Дължина Ръкави: Пълно

Пакетът включва:1бр яке размер детайли: размер на бюста рамото дължина ръкав S 90 см/36.4" 37 см/14.6" 60cm/23.6" 66 см/26.0" !Внимание Моля:

За транспортни нужди рокля, която сте получили, ще има явление гънки.Моля, не се притеснявайте, тази ситуация гънки изчезнат, след като за първи път, почистете или погладите. !Цвят:

Снимки-това е само проби за справка.Поради ограничения в снимки и неизбежните разлики в настройките на монитора, цветовете показани на снимката не могат да съответстват 100% цветовете на самите предмети. !За размер на:

Всички размери се измерват ръчно, са възможни отклонения на 2-3 виж P. S. Не обръщай внимание на размера на етикети, който е снабден с кърпа.Размерът на тага понякога може да бъде по-голям от нашия размер на описание, защото те са предназначени за китайците.Ние на 1 или 2 размера по-малко от европейците и американците.

Етикети: incerun коприна риза, плат риза коприна, руж коприна риза, кафява риза хъски, отворена риза коприна, коприната на ризата кафяв цвят, халат коприна риза, националната коприна риза, тениска от полиестер и коприна, коприната на ризата simwood

Номер На Модела Блузы
Украса НЯМА
Вид На Модела Леопард
Стил Ръкави Редовен
Пол ЖЕНИ
Дължина ръкав(см) Пълен
Яка СТОЙКА
Дължината На Дрехата Редовен
Стил Градинска облекло
Тип Тъкани Шифон
Материал Шифон
търговска марка ЧАМСГЕНД

Напишете отзив

Леопардовый принт шифоновая женска риза с дълъг ръкав V-образно деколте топ свободна риза Camisa Feminina облекло

Леопардовый принт шифоновая женска риза с дълъг ръкав V-образно деколте топ свободна риза Camisa Feminina облекло

Нови Дамски Леопардовые Щампи С Дълъг Ръкав Шифоновая Риза На Тънки Ежедневни Блузи Забележка: моля, сравнете размерите на детайли с вашите, преди да закупите!!!Използвайте подобна дрехи за сравнение с размера. Технически характеристики: Пол:

Свързани продукти