Дядо Коледа е Коледен килим на открито килим коледна украса за дома коледна украса Коледен Коледен подарък

Нов

11.91лв.

/ 19.52лв.

В наличност

Дядо Коледа е Коледен килим на открито килим коледна украса за дома коледна украса за Коледа е Коледен подарък за Нова година спецификация елемента:

Характеристика:

1.противоскользящий мат.нескользящий гумена подложка за дома вътре и на открито на входа на отвора, гумена облегалка за максимално сцепление, за да се предотврати подхлъзване по време на ходене.

2.лесен за почистване и устойчив на петна.Нескользящий мат Мат мат Мат мат,той е идеален за вашата всекидневна/спалня/кухня/входа/, баня и така нататък.

3.разработен със стилни цветя и ярки печатни модел, добре дошли врата на мат определено е комплимент към всеки интериор.Отдайте се на приятелите си и на семейството си това персонализирани декоративни празник .

4.мат Dirt trapper entryway doormat чудесно за подложка на задния капак, добре дошли подложка вътрешната страна на входната врата и кухненски подложка, на килима за подово, гараж подложка.Вие също може да го постави в спалнята, мокро помещение, хол, офис и навсякъде, където има голямо движение отвън.

Размер:

40*60 см

Тегло:

105 грама

Материя:

Фланелевая велур + нескользящее пластмасово дъно

Забележка:

Поради ръчно измерване, моля, позволете отклонение 1-3 см

Действително елемент може да се различават леко от снимките, поради монитора и ефект ligth

Пакетът Включва:

1x килим

1 доставка: след като поръчате продукта, ние ще ви изпратим вашата покупка в продължение на 3-4 дни.Ако имате специфични изисквания,моля, пишете ни съобщение или се свържете с нас директно. 2,за възстановяване: ако продуктът е повреден по пътя, можете да го върнете в рамките на 7 дни.При подаване на заявление за възстановяване на средства, купувачът трябва да получи потвърждение от продавача. 3,За продажба на едро и дропшиппинге: за търговия на едро ние ще ви предложим отстъпка или безплатна експресна доставка,която ще отнеме само 3-8 дни.За доставка на спад, ние бяхме в състояние да изпраща стоки до вашите клиенти наведнъж и не излезе информация за нас, ако Сте искали да kv 4,тогава как мога аз да следите моя колет?: Можете да следите своята парцел в следния уеб-сайт, с помощта на вашия номер за проследяване: www.17track.net/en (копие на вашия браузър,за да отворите) 5, Което мога да направя, когато времето защита на закупуване изтича?: Ако по време на защита на вашата покупка изтича, моля, свържете се с нас и ние ще ви помогнем да го удължи.Така парите не отиват за моя сметка.

Етикети: скоба за дрехи, на килима в спалнята, orange лъжица, градински плочки, висококачествено халка за ключове, мат, куклена къща куклен маса, буркан за баня, селска черга, нередовен килим

Вид На Модела Друго
Дизайн Друго
Воспользуйся вратата
Номер На Модела мат
Материал Друго
Възрастова Група Възрастни
Произход CN(произход)
търговска марка противоскользящий мат
Техника Друго
Характеристика Противоскользящее Средство

Напишете отзив

Дядо Коледа е Коледен килим на открито килим коледна украса за дома коледна украса Коледен Коледен подарък

Дядо Коледа е Коледен килим на открито килим коледна украса за дома коледна украса Коледен Коледен подарък

Дядо Коледа е Коледен килим на открито килим коледна украса за дома коледна украса за Коледа е Коледен подарък за Нова година спецификация елемента: Характеристика: 1.противоскользящий мат.нескользящий гумена подложка за дома

Свързани продукти