Месинг медальон двоен Рог на менек висулка бежов бял бик, бик кост висулка PM9083

Нов

79.13лв.

В наличност

Спецификация

Материал: кост & Купър

Siz e : 145x17mm

Доставка на стока

1. продуктите ще бъдат изпратени в рамките на 1-3 работни дни, след като ние ще проверим си плащат.

2. Моля, въведете текущия си адрес, след заплащане в рамките на 1-2 дни; в противен случай можем да доставим вашите продукти на базата на адреса на депозиране, така че се уверете, че той е правилния.

3. Преди поръчка, моля свържете се с нас за да потвърдите вашия метод на изпращане.Нормално, то ще 10-25 работни дни въздух стълб на кита, и приема 3-10 работни дни курьерским (EMS, DHL, FEDEX, UPS, ETC.).

4. Понякога транзитно време ще бъде повече от лошо време, митнически и други причини.Надявам се, че можете да изчака търпеливо, когато не са получили своите продукти навреме.Ако не сте получили стоката в рамките на тридесет дни, моля, свържете се с нас, ние ще ви помогнем да го следите.

5.Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци върху вноса в страната си.

ВРЪЩАНЕ

Ние правим всичко възможно, за да обслужим нашите клиенти.Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 3 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина.Въпреки това купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното си състояние.И купувачите трябва да поемат отговорността за разходите за доставка, за да върне стоката.

Проблеми с калибриране или адаптиране на

Размери илюстрирани с конкретни измерения в подробни спецификации; моля,проверете спецификацията, преди да направите поръчка.обикновено различията в размера представляват около 0.5 инча на измерване.ако откриете, че размерът на изделия да не идва, можете директно да се свържете с нас.

Несъответствие На Цветовете

Разликите в цвета могат да бъдат причинени от някои други причини, като отражение на цветовете на монитора, на осветлението, фона и т.н. все пак, ако смятате, че полученият продукт е грешен цвят, моля свържете се с нас, за да научите дали е възможно връщане на парите.

Коментари

Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас.Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване.

Етикети: медальон от лекува месинг, бича глава, горловина верига, tuskmodel, рог, фанг камък, висулка във формата на главата кафяв бик, околовръстен бича глава, хрътка, метални бичи рога

Тип Суспензии пързалка
Функция тракер настроението
Съвместимост Всичко, Което Е Съвместимо
Глоба или мода Модни модели
Стил Класически
Номер На Модела PM9083
Материал рог
Тип На Метали Мед
Форма\модел Кристална Стълб
търговска марка МУДУЛЛА
Пол Унисекс
Тип Елемент Окачване

Напишете отзив

Месинг медальон двоен Рог на менек висулка бежов бял бик, бик кост висулка PM9083

Месинг медальон двоен Рог на менек висулка бежов бял бик, бик кост висулка PM9083

Спецификация Материал: кост & Купър Siz e : 145x17mm Доставка на стока 1. продуктите ще бъдат изпратени в рамките на 1-3 работни дни, след като ние ще проверим си плащат. 2. Моля, въведете текущия си адрес, след заплащане в рамките

Свързани продукти