търговия на едро горещи продажба на висококачествена рамка от метал мода за мъже оптически

Нов

14.40лв.

/ 28.80лв.

В наличност

suitable for face shape WENZHOU GRAND OPTICAL CO.,LTD. основана през 2005 г., е професионалист, който се занимава с научни изследвания, разработка, продажба и поддръжка на оптични рамки за очила и слънчеви очила .

Ние сме в Уенжоу, с удобен транспортен достъп.Преследването на строг контрол за качество и се замисли за обслужване на клиенти, нашите опитни служители са винаги готови да обсъдим вашите изисквания и да се гарантира пълна удовлетвореност на клиентите.

Освен това сме получили сертификати CE,IS09001 и FDA.Продажба на добре във всички градове и провинции около Китай, нашите продукти са изнесени на клиентите в тези страни и региони, като Европа, северна и южна Америка, Средния Изток и така нататък .Ние приветстваме OEM.Поръчки ODM.Независимо от това, дали сте избрали текущ продукт от нашия каталог или да се търси техническа помощ за вашето приложение, можете да говорите с нашия Център за обслужване на клиенти на вашите изисквания източници.

Етикети: оптични рамки parzin, мини оптична рамка, оптични рамки flair, много оптични рамки, оптични рамки lences, черни оптични рамки, оптични луксозни рамка, оптични рамки мани, линзовые оптични рамки, Сам оптични рамки

Произход Китай Zhejiang
Пол МЪЖ
Тип Най-новата мода,халфрим
Материал На Рамката неръждаема стомана
Аксесоари За Очила КАДРИ
Размер 53-17-145
търговска марка истински"
Използването на за очила за четене, оптична рамка
Тип Елемент Аксесоари За Очила
Съответствие На Формата На Лицето костюм цялата формата на лицето
Номер На Модела GRS3636
Обувки за обслужващия персонал сложи сини лещи
Цвят синьо,пистолет,златни

Напишете отзив

търговия на едро горещи продажба на висококачествена рамка от метал мода за мъже оптически

търговия на едро горещи продажба на висококачествена рамка от метал мода за мъже оптически

suitable for face shape WENZHOU GRAND OPTICAL CO.,LTD. основана през 2005 г., е професионалист, който се занимава с научни изследвания, разработка, продажба и поддръжка на оптични рамки за очила и слънчеви очила . Ние сме в Уенжоу, с удобен транспортен достъп.Преследването

Свързани продукти