IWHD таванско помещение промишлени ретро стенни лампи за осветление дома спалня стълбище огледало светлина 3 Люлка дълги ръце, с монтиран на стената лампа реколта led

Нов

50.97лв.

/ 94.40лв.

В наличност

За лампата,си гаранцията е 3 години!

Ако имате нужда от ключ ,кажи ми !

pecifications светлинна информация тип стенни аплици характеристики на мини-стил vintage ретро таван за покритие на други размери обща височина на изображението показва общата ширина на изображението показва общата дълбочина на изображението показва информация за лампа брой лампи 1 основата на лампата E27 мощност на лампа 4W (MAX60W) крушка е включена в комплекта да материал арматура материал метал сянка материал метал тегло нето Тегло (кг)1 1.4 кг

Плащане

1) ние приемаме Alipay, West Union, TT.всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

Доставка

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние само ще изпратим на подтверженным адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

4. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. услугата транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. правилно към статута на резерва и валута печалба във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

Връщане

1. имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна.Изключения не се случва!Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

2. всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият po#.

3. Ние ще ви възстановим пълната сума на печеливша залагания, след получаване на стока в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, след като купувачът и продавачът да бъдат анулирани транзакция с www.ravda-dom.com.Или пък можете да изберете сами за замяна.

Етикети: стенни лампи pir, вградени стенни осветителни тела, стенен странични тела, сгъваеми стенни осветителни тела, панели стенни осветителни тела, плоски стенни осветителни тела, вълни стенни осветителни тела, градински стенни осветителни тела, използвайте стенни лампи, стенни лампи ply

Тип На Сянка Желязо
Гаранция 3 години
Напрежение 90-260V
Базов Тип E27
Характеристика лампа applique murale с аппликацией
Дали Диммируемым No
Това Е Лампа Са Включени ДА
Номер На Модела F-62
Feature8 Aplique De Pared
Материал На Корпуса Желязо
Използването на Работна обувки
Feature7 Led лампа лестничный
Feature6 Ретро стенен лампа
Зона Осветление 5-10 кв. м
Тип Инсталация Стенен Монтаж
Документ VDE
Feature5 Стенни Лампи За Дома Осветление
Feature1 Светлина На Огледалото В Банята
Приложение Проучване
Стил Ретро Таванско Помещение Индустриално Ретро
Посоката На Сянката Надолу
Брой източници на светлина 1
Feature3 Лампа За Осветление На Спални
Тип Елемент Стенни Лампи
Feature4 lamparas de pared
търговска марка IWHD
Източник На Светлина Led лампи
Характеристики 4w LED Edison
Техника Позлатени
Feature2 ретро стенен лампа
Източник На Захранване AC
Материал Метални

Напишете отзив

IWHD таванско помещение промишлени ретро стенни лампи за осветление дома спалня стълбище огледало светлина 3 Люлка дълги ръце, с монтиран на стената лампа реколта led

IWHD таванско помещение промишлени ретро стенни лампи за осветление дома спалня стълбище огледало светлина 3 Люлка дълги ръце, с монтиран на стената лампа реколта led

За лампата,си гаранцията е 3 години! Ако имате нужда от ключ ,кажи ми ! pecifications светлинна информация тип стенни аплици характеристики на мини-стил vintage ретро таван за покритие на други размери обща височина на изображението показва

Свързани продукти