12шт насекоми домашни модел фигурка действия за деца биология, наука образователни играчки на случаен стил на моделиране на насекоми модели играчки набор от

Нов

4.13лв.

/ 8.26лв.

В наличност

Повече За Продуктите:

12шт мини моделиране PVC насекоми, животни модели играчки комплект за децата, момчета и момичета образователни пособия случаен стил

Подробна информация:

Комплектът включва 12шт различните видове насекоми, животни, играчки, може да осигури повече забавление за вашите деца.

Изработен от естествен и екологично чист PVC-материал, за да се уверите, че той е ЗДРАВ за ежедневна употреба дете.

Реалистична симулация и детайли са реалистични, което ще ви позволи да разберете по-добре е разнообразието от насекоми.

Може да вдъхновява ума и въображението на вашето дете, може да му помогне да се стимулира творческото мислене и активното учене.

Отличен за игри на закрито или на открито,като игрални зали, училищни проекти, парти на тема животни.

Спецификация:

Материал: PVC

Размер: 3-5 см/1.18 x 1.97 инча

Забележка:

1. Моля, бъдете внимателни с детето си, за да се избегне случайно поглъщане.

2. Има много стилове, искаме да го на случаен принцип.

Опаковка:

12 x модел на животните

Плащането >>> 1. ние приемаме Alipay, West Union, TT и всички основни кредитни карти чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2. плащането трябва да бъде в рамките на 5 дни след поръчка.

3. Ако не можете да направите своята поръчка веднага след поръчката, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново.

Доставка >>> 1. поръчка ще бъде доставена в рамките на 4 работни дни след пълното заплащане.

2. ние изпращаме стоки е само за подтвержденному адрес на поръчка, моля, уверете се, че вашият адрес е на поръчка съвпада с вашия адрес за доставка.

3. услугата транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

4. Ако не получите вашата пратка на време, моля , свържете се с нас преди откриването на спора, ние ще проверим проблема и ще ви дадем решение в рамките на 24 часа.

Гаранция >>> 1. 6 месеца ограничена гаранция на производителя за дефектни продукти (с изключение на елементи на повредени и/или неправилно използвани след получаване).

2. дефектните детайли трябва да бъдат върнати в рамките на гаранционния срок, трябва да ни уведомите, че това е дефект, и да ни даде вашия номер на поръчка.

Рекламации и връщане на >>> 1. Ако продуктът е повреден, купувачът трябва да се свърже с нас преди връщането на стоките.

2. Ако купувачът не искал да върнете продукта, ние ще направим пълно или частично възстановяване на средства въз основа на подробна ситуация.

Обратна връзка >>> опитваме се с всички сили, за да дадем на нашите клиенти честит пазаруване.Моля, свържете се с нас, за решаване на всеки проблем, преди да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да ви дадем решение възможно най-скоро.

Етикети: магически комплект за деца, игри набор от КОМПЮТЪР, аэростатный topper комплект, въглероден пръчка по колоездене, лек комплект ролки, комплект аксесоари за магически пръчки, необичаен подаръчен комплект, комплект с висока талия 2 елемента, чанти, портмонета подарък, пола y2k с висока талия

Възрастова Група 5-7 години
Предупреждение не кусайся
Номер На Модела Мини моделиране PVC насекоми, животински модели играчки
Документ Китай е сертифициран (3C)
Тема Животни И Природа

Напишете отзив

12шт насекоми домашни модел фигурка действия за деца биология, наука образователни играчки на случаен стил на моделиране на насекоми модели играчки набор от

12шт насекоми домашни модел фигурка действия за деца биология, наука образователни играчки на случаен стил на моделиране на насекоми модели играчки набор от

Повече За Продуктите: 12шт мини моделиране PVC насекоми, животни модели играчки комплект за децата, момчета и момичета образователни пособия случаен стил Подробна информация: Комплектът включва 12шт различните видове насекоми,

Свързани продукти