BRISTLEGRASS 1 ярд 1.96" 5 см мъниста органза цвете от тюл окото завързана тапицерия деца лента за глава сватба сватбена рокля, костюм облекла craft

Нов

5.18лв.

/ 7.99лв.

В наличност

Описание на продукта

BRISTLEGRASS 1 ярд 1.96" 5 см мъниста органза цвете от тюл окото завързана тапицерия деца лента за глава сватба сватбена рокля, костюм облекла craft

Състояние: Чисто Нов

Материал: Полиестер

2 цвят: Off white & black ширина на цветето: 1.96"(5 см) опаковката съдържа: 1 ярд (около 16 бр цвята)

ТОПЛО НАПОМНЯНЕ:

Разликата в цвета може да съществува причинени осветление снимки и монитора на компютъра.Моля, синтезируйте изображение и текстово описание.Плащане ние приемаме Alipay & Paypal.

Вашата плащане бързо ще бъде високо оценена.

Ние ще обработваме вашата поръчка, след като плащането се потвърди.

Всякакви други въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Детайли за доставката на всички поръчки, моля, обърнете внимание, че:

1. вносни мита, данъци, VATand други скрити разходи не са включени в крайната цена или разходи за доставка.

2. моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията.

Стоките се доставят в рамките на 48 часа след потвърждение на вашата пълно плащане.Ние също можем да изпратим на стоки чрез експресна услуга(DHL, UPS и т.н.), Ако сте готови да платят допълнителна такса.За повече информация, моля, свържете се с нас чрез имейл.

Време за доставка:

Предполагаема дата на доставка включва времето за обработка на продавача, пощенски код на източника, пощенски код местоназначението и времето на приемане и ще зависи от избраната услуга за доставка и на получаването на пречистен плащане.Срокове за доставка могат да варират, особено в пиковите периоди.

Ако пратката се задържа на местната митница, това ще доведе до забавяне на доставката.

Международен транспорт са извън нашия контрол.Ние ценим вашето голямо разбиране.Политика за възстановяване 100% гаранция за качество, купи с увереност!

Ако не сте доволни от получения продукт, моля върнете го в продължение на 14 дни за замяна или връщане.

Моля, свържете се с нас за повече RCN (Return Confirm Number) преди да се върне и отбележете го във вашия возвратном пакет като RCN: XXX, всички връщане пакети не са подписани без RCN на пакета.

В случай, че по-подходящ заместител е на разположение, тогава ще се издава на пълно възстановяване.Обратна връзка 1. Ако сте доволни как нашите стоки, така и услуги, моля, отделете време, за да ни оставят положителна оценка с 5 звезди.Ние ще са високо оценени и оценени.

2. Моля, не се колебайте да ни потърсите, за да получите най-доброто решение, преди да напусне неутрална или отрицателна обратна връзка.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви служи по-добре.Обслужване на клиенти и за работното време и Пекин време: 9:00-18:00, с изключение на почивните и празнични дни.

Етикети: цвете от плат, шифоновый цвете, аниме t short, декорация от панделка, блуза шифоновая жълт, роза от органза, сватбена лейси покритие, 3d цвете, украса от дантела, лесен новости.

Ширина 1.96"(5cm)
Номер На Модела ML0563
Тип Тъкани Органза
Техника Формован
Материал 100% Polyester
търговска марка Щетинистая трева
Характеристика Екологично Чист Продукт
Вид На Продукта Дантела
Украса Дантела

Напишете отзив

BRISTLEGRASS 1 ярд 1.96

BRISTLEGRASS 1 ярд 1.96" 5 см мъниста органза цвете от тюл окото завързана тапицерия деца лента за глава сватба сватбена рокля, костюм облекла craft

Описание на продукта BRISTLEGRASS 1 ярд 1.96 5 см мъниста органза цвете от тюл окото завързана тапицерия деца лента за глава сватба сватбена рокля, костюм облекла craft Състояние: Чисто Нов Материал: Полиестер 2 цвят: Off white & black ширина

Свързани продукти