5 бр. / лот APIC-D06 APICD06 HQFP64

Нов

20.13лв.

В наличност

=Abo ut US objective=

Ние сме лидер в онлайн пазара на електронни дистрибутори и BOM решения.

Ако купувате по-големи количества, моля свържете се с нас, и аз ще предложа на изгодна цена.

Ако не можете да намерите желания от вас продукт, моля свържете се с нас, ние ще ви дадем оферта, Ние предлагаме разнообразни услуги за обществени поръчки.

Нашата компания е главно комуникира с резистори, кондензатори, транзистори, обломоками памет, обломоками връзка, честота на къси вълни гама RF и други водещ продукти.Нашият принцип на доставка сырий и първото обслужване на добра воля.Компания в Северното Huaqiang на базата на 10 Години, в Интернет има мощно производство на системата в Agent за снабдяване и продажби.

= Pos=

1. Преди да направите плащане, се уверете, че вашият платежна сметка е на разположение.

2. Всички плащания трябва да бъдат отстранени в рамките на 7 дни от получаването на продукта.Ако наистина не можете да платите, моля, първо се свържете с нас и ние ще ви помогнем да разрешите този проблем.

3.Ако имате някакви специални изисквания по отношение на детайли на проекта, моля излезте съобщение по поръчка.

= Доставка=

1. ние можем да кораб продукт към света.

2. www.ravda-dom.com worry free logistics - стандарти,DHL, FedEx, TNT, UPS, EMS, China Post, Hongkong Post са достъпни.Приятели в Бразилия.Заради високите условия на митническото оформяне на DHL, FedEx, TNT и UPS в бразилската на митницата, трудно почистване на митницата.Продавачите могат да избират EMS. EMS logistics по-лесно да мине през митницата в Бразилия.

3. След получаване на плащане, детайл ще бъде изпратен в рамките на 3 дни.

4. Когато извършвате плащане, моля, уверете се, че вашия адрес за доставка и телефон за контакт са посочени правилно.

5.Можете да следите статуса на продукта на уеб сайта след доставката.

=Обратна връзка=

1. Тъй като вашето мнение е изключително важно за нашето развитие, ако сте доволни от нашите продукти и услуги, искрено ви да ни оставят добра обратна връзка.Много ви благодаря за отделеното време.

2. Нашият план е да остави същия преглед след положителен отзив.

3. моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка или отворете някакви противоречия в сайта, а ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да реши този проблем.

Много ви благодаря за подкрепата и ви желая приятен ден!

Етикети: honor9c, 2018 a3, калъф сладолед, апик, не Бигги, vivo s, samsung galaxy ace gt-s5830i делото, телефон d5, iphon 4 телефон, калъф за oppo f11 pro

Номер На Модела APIC-D06
Предпазна Функция СТАНДАРТ
Напрежение standard
Теория СТАНДАРТ
търговска марка HeYuXuanDzic
Информация За Товара СТАНДАРТ
Използването на СТАНДАРТ

Напишете отзив

5 бр. / лот APIC-D06 APICD06 HQFP64

5 бр. / лот APIC-D06 APICD06 HQFP64

=Abo ut US objective= Ние сме лидер в онлайн пазара на електронни дистрибутори и BOM решения. Ако купувате по-големи количества, моля свържете се с нас, и аз ще предложа на изгодна цена. Ако не можете да намерите желания от вас продукт,

Свързани продукти