Реколта Малка Кръгла Костенурка Пълен Ръб Ацетатные Рамки За Очила Унисекс Ръчен Труд

Нов

36.39лв.

/ 55.99лв.

В наличност

Ретро Малък Кръг Дизайн.

Ръчно Изработени Ацетатный Материал.Високо Качество,Която Не Може Лесно Да Бъде Счупена.

Това рамки за очила черепахового цвят.те идват с прозрачни безрецептурными пластмасови лещи,които могат да се носят директно за мода.това може да се заменя лещи Rx.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате нужда от обектива на Rx, определени в тази лекар по дентална медицина за очила.

Материал: Ацетат

Цвят:Костенурка

Състояние:чисто нов

Преди покупката на този продукт,моля,уверете се, че тази рамка е подходяща за вас, детайли измерване, моля, вижте графиката взривяването.

За нас

Ние продаваме на ALI-EXPRESS с 2010 г. и сме в Китай.Ние сме специализирани в модни стоки.Нашата цел се състои в това, да осигури конкурентни цени, високо качество на продуктите, бърза доставка и отлично обслужване на клиенти за нашите клиенти.

Ако искате по-голям избор,моля, посетете нашия магазин.Доставка

* Детайли ще бъдат изпратени в рамките на 2 РАБОТНИ дни, след получаване на плащането.

* За клиенти от САЩ,Великобритания,Австралия и Канада стоки ще бъдат изпратени в електронен пакет от Китай с проследяване,обикновено това отнема 7-15 дни на пристигането си,но срокът за доставка ще зависи от дестинации и други прецизни фактори,които не можем да контролираме.

*За клиенти от повечето страни,тъй като обикновено това отнема 15-40 дни на пристигането си, но времето за доставка ще зависи от дестинации и други прецизни фактори, които не можем да контролираме.

* Ние кораб на стоки в съответствие с вашите предоставената информация, адрес, така че, моля, уверете се, че вашия получающем адреса, преди да купите.

* Ако купувачът не е получил стоката, след като сме обещали, моля, свържете се с нас, преди да напусне някакви коментари или да вдигне някакви противоречия.

Ако купувачите нужда от експресна доставка, моля свържете се с нас, и това изисква допълнителна такса за пощенски разходи.Условия на продажба искаме да ви опит в пазаруването в интернет е без риск.Ние мислим, че ще обикнете нашите продукти и ще разберете, че понякога е трудно да закупи стока, не е като наистина е в състояние да го усетим, по тази причина, и като част от нашия 100% гарантирано удовлетворение или вашето пълно връщане на парите .Ако не сте доволни от покупката си, по някаква причина, просто изпратете го обратно нас в рамките на 14 дни от датата на получаване за пълно възстановяване на покупната цена (първоначална цена за доставка не се възстановява) или за споделяне.Всичко, което искаме, е да сте написали нас по електронната поща, номер на разрешение за връщане.Моля, уверете се, че продуктът е в същото състояние, в което сте го получили.Свържете се с нас ако имате някакви въпроси,моля, свържете се с нас чрез имейл.

Етикети: Aviator green, големи очила, бетсион, цвят на кръгла рамка, ацетатное колие ръчна изработка, луксозни нюанси на мъжете, сребърни рамки за очила, рамки за очила, датски стъкло, рамка, стъклена жени

Вид На Модела Домашни любимци
Аксесоари За Очила КАДРИ
търговска марка бетсион
Тип Елемент Аксесоари За Очила
Номер На Модела B007
Пол Унисекс
Материал На Рамката Ацетат

Напишете отзив

Реколта Малка Кръгла Костенурка Пълен Ръб Ацетатные Рамки За Очила Унисекс Ръчен Труд

Реколта Малка Кръгла Костенурка Пълен Ръб Ацетатные Рамки За Очила Унисекс Ръчен Труд

Ретро Малък Кръг Дизайн. Ръчно Изработени Ацетатный Материал.Високо Качество,Която Не Може Лесно Да Бъде Счупена. Това рамки за очила черепахового цвят.те идват с прозрачни безрецептурными пластмасови лещи,които могат да се носят

Свързани продукти