220V плаващ электронагреватель котел за водно отопление електрически потопяеми нагревател водно отопление с автоматично изключване на захранването за пътуване Eu P

Нов

24.44лв.

/ 46.12лв.

В наличност

220V плаващ електрически нагревател бойлер загряване на водата електрически потопяеми нагревател загряване на водата автоматично изключване на захранването за пътуване Eu P е изработен от висококачествена неръждаема стомана, този бойлер има бърза скорост на нагряване, коррозионностойкий и не е лесно ръждясва.

Защитен кожух с нагревателни елементи в него осигурява равномерно топлината и максимална сигурност, повишаване на ефективността на отоплението.

Висока мощност осигурява бърза скорост на нагряване, така че им е много удобно да се ползват.

Той автоматично ще се изключи, когато се очаква да достигне 70°C, а когато температурата на водата падне до 50°C, или така, на нагревателни елементи вода ще се възобнови на топлина, ако не извадете щепсела от контакта.

Може да се използва в контейнер за вода, такъв като кофа, леген, вана и т.н.

Внимание:

1.моля, първо напълнете контейнера с вода, а след това я поставете в него на нагревателни елементи за вода, най-накрая включете ги към изхода.

2.Do не го използвайте в метален съд.Категорично е забранено да се взема душ в процеса на загряване.

3.It не може да се използва в сухо, по-малко водна ситуация, и моля те, остави цяла тръбата във водата по време на употреба.

4.след завиране на водата, моля, поставете щепсела в контакта и извадете бойлер в рамките на 30 секунди.От останалите топлината на повърхността, моля, не е, свържете се с нея и не поставяйте предмети, които не са термостойкими.

5.тези електрически нагревателни елементи са продукт с висока мощност, така че е силно препоръчително да потвърди, че максималната мощност на изхода по-висока, отколкото на силата на тези нагревателни елементи.

Състояние: 100% Чисто Нов

Напрежение на тока: 220V

Тип штепсельной вилици: штепсельная вилица на ЕС, тя се прилага към Индонезия, Германия, Франция, Испания, Италия и така нататък.

Дължина: 1,5 м

Размери(Д*Ш): 27*4 см

Инсталация: Свободно Стояща

Съхранение / Без Резервоара: Незабавно / Без Резервоара

Мощност: 2500 W/2000 W

цвят:розов

Материал:неръждаема стомана

Съдържание На Опаковката:

1 * Потопяема Бойлер

Само посоченото съдържание на пакета, както и други продукти, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на елемент от картината е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1-3см.

Етикети: arene toupie beyblade metal fury, Американска история на ужасите Кастелано, assassins creed "одисея" gold ps4, разтегателна вратата серия andersen 100, американски западните каубойски гамаши, фабрика организатор на проектант на дневен ред, в дневния ред на semainier horizontal 2021, кръстопът на животните ключ "карфур", ампула led 12 волта къмпинг кола

Мощност (W) 2W
Обемът на 1.1-2.5 л
Напрежение На Тока (В) 220V
Произход CN(произход)
търговска марка нобико
Документ НЯМА
Начин За Овлажняване На Въздуха Не-мъгла
Шум 36 db

Напишете отзив

220V плаващ электронагреватель котел за водно отопление електрически потопяеми нагревател водно отопление с автоматично изключване на захранването за пътуване Eu P

220V плаващ электронагреватель котел за водно отопление електрически потопяеми нагревател водно отопление с автоматично изключване на захранването за пътуване Eu P

220V плаващ електрически нагревател бойлер загряване на водата електрически потопяеми нагревател загряване на водата автоматично изключване на захранването за пътуване Eu P е изработен от висококачествена неръждаема стомана, този бойлер

Свързани продукти