През цялата кръг фон фон джунглата динозавър бебе душ рожден ден декор бонбони таблица банер плат YY-208

Нов

10.80лв.

/ 14.40лв.

В наличност

Поддръжка на настройките, моля оставете съобщение за мен, благодаря!

Фино-Vinyl (Художествена Тъкан).

Тънък (и здрав), лека,лека,лесно се сгъва и да се пренася,низкотемпературное гладене, по-евтино и по-лесно,отколкото полиестерен плат,но все още е непроницаем за сълзи, така че той е подходящ за еднократна употреба нас (рожден ден), семейни фотографи когато се намери следи на заден план, можете да се опитате да използвате леко влажна влажна кърпа, за да се опита да го търка.Тегло-120 гр / м2.

Текстура: Антирефлексно Покритие

Высокоэластичная полиестерен плат 1 банер Поли - полиестерен плат.Знамето на Poli: знамето на Poli синтетична тъкан, той има някаква твърдост, може да се сгъва за по-леки регулация и транспорт.Ако има марка стадото, можете да го удължи на слънце или да използвате сешоар в горещия въздух в задната част на панела.Плат повишени в кръгла форма, с еластична тапицерия за да се улесни инсталирането на панели от различни материали (МДФ, метална дъга, и т.н.) Тя лесно не се колебае и лесно прикрепен към панела.Това е като че ли ти покрываешь гигантски сусплат!Монтаж на еластична лента може да бъде направена само от един човек, и тя се разтяга.

Тегло - 200 г / м2.

Текстура: Антибликовая

Практичност:

-Може да се пере, глади и не избледнява.

- Може да се използва много пъти.

-Не отразява светлината от светкавицата.

- Лесна за транспортиране и съхранение.

Срок на изработка: 5-6 работни дни след потвърждаване на плащането)

Степен на завършеност: шиене с / на ластик, така че да не се налага да шият щапелни

Повече от 160 см трябва да бъдат свързани две части.Там ще шевове линия, надзирателите купуват внимателно!

ЗА ЗАКРЕПВАНЕ НА ПАНЕЛ, ВИ ПРЕПОРЪЧВАМЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ КРЪГЛА ОПОРА

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

Q1: как да подгонянный фон?

А: можете да изпратите вашето запитване в нашия екип за поддръжка на клиенти или да оставите съобщение под поръчате, наш дизайнер спроектирует за вас,а след това ще изпрати проба, за да ви помогне да я потвърдите.

Ако искате да отпечатате на собствено изображение, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти и изпратете тон, той пиксел от изображението е най-добре повече ,отколкото 3000px * 3000px, или разрешение не по-малко от 300 dpi, в противен случай печат ще бъде замъглено.Ние публикува фон с вашия образ .Q2: колко време това ще ви струва, за да мога да получа стоката?

А: трябва да 2-4 трудодня произвежда, след като вие поръчате.Това обикновено отнема 12-20 работни дни в САЩ; 15-30 работни дни в Европа, Азия, Океания; 25-60 работни дни в Африка, Южна Америка.Ако имате конкретна дата, която ви е нужна, можете да се свържете с нас, ние можем да предложим по-бърза доставка.Моля, обърнете внимание, че за бизнес-express се начислява допълнителна такса.Q3: искам да ми поръчка е минимизиран, възможно ли е това?

Етикети: кокомелон, джунглата стени фон, фон от фини материи, Фон, банер рожден ден, през цялата динозавър фон, Фон, момиче в cloak, на фона на плат, на фона на стойка

Материал Винил
Тип Спрей За Боядисана
търговска марка БЕЙПОТО
Произход CN(произход)
Стил Деца
Пакет ДА
Номер На Модела 2062

Напишете отзив

През цялата кръг фон фон джунглата динозавър бебе душ рожден ден декор бонбони таблица банер плат YY-208

През цялата кръг фон фон джунглата динозавър бебе душ рожден ден декор бонбони таблица банер плат YY-208

Поддръжка на настройките, моля оставете съобщение за мен, благодаря! Фино-Vinyl (Художествена Тъкан). Тънък (и здрав), лека,лека,лесно се сгъва и да се пренася,низкотемпературное гладене, по-евтино и по-лесно,отколкото полиестерен плат,но

Свързани продукти