Подходящ за Midea Cleaning Robot Аксесоар VCR08 MR09 I5 Side Brush Main Brush

Нов

16.80лв.

/ 19.54лв.

В наличност

Чисто нов и високо качество

Лесно се отстранява и се заменя в рамките на планираното техническо обслужване

Странична четка може да отиде дълбоко в ъглите и ръбовете, за да изтриете повече мръсотия, прах и отломки

Ефективно се подобри и почистващи характеристики и усвояването на прахосмукачката, както и осигурете ви чист въздух и здравословна среда на живот

Материал:ABS

цвят:лилаво

Съдържание На Опаковката:

4 x странична четка

1 x основната четка

Само посоченото съдържание на пакета, както и други продукти, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на елемент от картината е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1-3 виж

За нас

Ние предлагаме добър продукт, с най-добрата цена,ние подкрепяме едро/поръчка за доставка на падане

1. за поръчки за доставка на падане, моля забележете"поръчка дропшиппинг" ние определяме го приоритет.

2. за поръчки на едро/доставка на падане, ако имате някакви идеи за цена или пакет,моля свържете се с нас предварително,ние ще Ви най-доброто обслужване, за да отговарят на вашите изисквания.

За Плащането

Ако се сблъскате с някакъв проблем при плащане, моля, свържете се с Центъра за обслужване на клиенти www.ravda-dom.com, да се обърнат за помощ:

За Предоставяне На

1.ние ще изпратим на поръчки възможно най-скоро в рамките на 2-5 дни(с изключение на почивните дни и на националните празници), след като вашето плащане ще приключи нормално.

2.моля, напишете пълния си адрес за доставка с валиден номер на телефон и пощенски код, особено на купувачи от Русия и Беларус, Моля, потвърдете вашето пълно име.

3. моля забележете, че ние няма да бъдем отговорни за митата.Моля, направете клирънсът на митническия себе си.

4.ние предлагаме и доставка на стълб и неотложни спедиция.За повечето страни пощенска доставка отнема около 25-35 работни дни, а за някои страни, като Бразилия, Перу, - повече.

Експресна доставка включва DHL, EMS, www.ravda-dom.com Premium Доставка и специални линии, като Aramex.Това отнема около 7 дни.(Това ще бъде забавянето,ако вашата страна ще се сблъска с някакъв проблем,стачка на работниците, проблем на времето и така нататък.)

За следпродажбено обслужване на едно

Ние сме надежден продавач, и ние имаме нашето професионално сервизно обслужване за всички наши обичаи.Ако имате някакви въпроси относно поръчката,моля ,свържете се с нас предварително, ние винаги ще бъдем тук, докато не получите щастлив отговор.

За Обратна Връзка

1. моля, проверете опаковката и стоката, когато вие ще получите внимателно, за да сте сигурни, че няма проблем.

2. Ако имате някакви проблеми или не сте напълно доволни от своя пакет,моля не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние позволете на този проблем, за да се погрижат за вас.

Етикети: печка midea, робот dibea, Прахосмукачка 360 s7, нейцвор, антипылевая машина, midea vcr08, starella, midea vcr16, 10400f, прахосмукачка medion

Номер На Модела за Midea cleaning robot аксесоар VCR08 MR09 i5
Вид Вакуум Детайли Четка
Параграф 1, Странична четка,голямата четка
Произход CN(произход)
Тип Детайли За Прахосмукачка

Напишете отзив

Подходящ за Midea Cleaning Robot Аксесоар VCR08 MR09 I5 Side Brush Main Brush

Подходящ за Midea Cleaning Robot Аксесоар VCR08 MR09 I5 Side Brush Main Brush

Чисто нов и високо качество Лесно се отстранява и се заменя в рамките на планираното техническо обслужване Странична четка може да отиде дълбоко в ъглите и ръбовете, за да изтриете повече мръсотия, прах и отломки Ефективно

Свързани продукти