20PCSXET950 ET650 TG950 TG650 Pull откат starter укрепване табела за генератор на Yamaha резервни части стопорная плоча

Нов

12.05лв.

/ 17.20лв.

В наличност

ДЕЙНОСТ ЗА ПОПУЛЯРИЗИРАНЕ НА НОВО ОТКРИТ МАГАЗИН

Голяма поръчка, гостоприемни и ще получи по-голяма отстъпка, ние ще се свържем търговски мениджър

Наименование на продукта:20pcsXET950 ET650 TG950 TG650 Pull откат starter като табела за генератор на Yamaha резервни части стопорная плоча

Пакетът включва:5шт или 20pcs събрания лагер плочи

Напълно нов,не оригинален,но може да се побере на оригиналната машина.

Си купя, тъй като има и като на снимката състояние.

Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!Обратната връзка е много важно ние ви молим да се свържете с нас веднага, преди да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми.

Невъзможно решаване на въпроси, ако за тях не знаем!

1. всички резервни части са с гаранция от 2 месеца.

2. дефектните детайли трябва да бъде споделена и върнати в рамките на гаранционния период (и в оригиналната си опаковка, ако това е възможно).Вие трябва да ни информирате, какво е дефект и да ни даде вашия номер на поръчка.НИЕ НЕ РЕМОНТ И НЕ ЗАМЕНЯМЕ ЧАСТИ С ИЗТЕКЛИ ГАРАНЦИЯ.

Вие се съгласявате с всички по-горе правила при поръчка в www.ravda-dom.com!

1) ние приемаме Alipay, West Union, TT.всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

Целият детайл идва с основна гаранция за продавачи 2 месеца,ако детайл личност на 2 месеца,а след това ние ще ви предложим замяна без допълнително заряжателя(включително такса за доставка) след като получим личност детайл.

Ако детайл личност след 2 месеца,купувачите все още могат да го изпратите обратно,ние ще се свържем с доставчици или мануфактурой за гаранция.Купувачите може да се наложи да плати цената за доставка за повторно изпращане на замененного на стоките.

Ако детайл DOA(dead пристигане),купувачите могат да се върнат в 14 дни,след това ние го замени с нов деталем след като получим точка на DOA.Моля, свържете се с нас преди да изпратите продукта обратно.

Всички стоки могат да бъдат върнати само за размяна.Купувачът е отговорен за цялата обратна доставка, включително DOA или дефектна връщане.

1.Срокът за доставка е указана по-долу:

Държава

Прибл.Срок на доставка

САЩ

8-15 дни

Великобритания / Австралия

10-21 работен ден

Канада /Европа / Русия

Обикновено, 14-21 работен ден, но понякога това отнема до 30 дни поради митнически проверки.

Етикети: инструмент за ремонт на бобини, дибот озмо 950, et950, детайли бензинов генератор 5, стартер възвръщаемост stihl, стартерный машинка за подстригване, стартер на двигателя, аксесоар yamaha, носилка за телета, 950 генератор

Цвят Крем
Тип Част На Градински Инструменти
търговска марка ДЖОНО СЪВЕТНИК
Номер На Модела ET650/950
Детайли Генератор Стопорная плоча
Резервни части за алтернатори Укрепване печка
Материал Пластмаса

Напишете отзив

20PCSXET950 ET650 TG950 TG650 Pull откат starter укрепване табела за генератор на Yamaha резервни части стопорная плоча

20PCSXET950 ET650 TG950 TG650 Pull откат starter укрепване табела за генератор на Yamaha резервни части стопорная плоча

ДЕЙНОСТ ЗА ПОПУЛЯРИЗИРАНЕ НА НОВО ОТКРИТ МАГАЗИН Голяма поръчка, гостоприемни и ще получи по-голяма отстъпка, ние ще се свържем търговски мениджър Наименование на продукта:20pcsXET950 ET650 TG950 TG650 Pull откат starter като табела за генератор

Свързани продукти