70 парчета от ретро пара висулка цинк сплав с висулка САМ европейски стил бижута 6714

Нов

15.67лв.

/ 22.39лв.

В наличност

Ние сме международен продавач от Китай, време за доставка е понякога зависи от много несигурни фактори, като времето, нещастен случай, празници, фестивали, покупка фастигиума и т.н. Ако вашата пратка не е получена след изтичане на срока за доставка, пишете ни на първо място, ние ще ви предложим нашето най-доброто решение!

1. ние зависим от нашата удовлетвореност на клиентите, за да се постигне успех.Ние ценим всеки клиент.Така че вашата обратна връзка е изключително важна за нас.

2. Ако сте доволни от нашите продукти, Моля, потвърдете получаването и оставете ни активна обратна връзка(Пет звезди).

3. Ако стоката има някакви проблеми.Ние ще работим с вас, за да реши всеки проблем.Да ви дам задоволителен отговор.Моля, не оставяйте ни неутрални или отрицателни отзиви.

4. следващия поръчка, ние ще Ви най-добрите цени, отстъпка и представени красиви подаръци

Обратна връзка 1. Нагативе не може да разреши проблеми,съобщения мост на човешкия ум и свят винаги е красив под прав връзки, така че пльс добросердечно ще се свърже ние, ако продуктите имат проблем.

2, Ние също набираме дистрибутори на продуктите по целия свят,ние ще ви предложим разумна цена и pls kinldy свържете се с нас, ако проявявате интерес към нашите продукти.Дребния търговец на дребно, търговец на едро или голям-все е добре дошли.

можете да смесвате всички продукти от магазина ни заедно !

ние можем да комбинираме цена перевозкы пратка за вас

ВРЪЩАНЕ:

Ние правим всичко възможно, за да се погрижат за всеки от нашите клиенти по най-добрия начин.

Ние ще ви възстановим парите за стоки, върнати в рамките на 7 дни от получаването им, независимо от причината.Пълно възстановяване на сумата ще бъде извършено, ако стоките да бъдат върнати в първоначалното им състояние.

Стоки с повредени или липсващи компоненти не подлежи на връщане.

Купувачите са отговорни за обратна доставка на стоки в подходящи опаковки.ако само това не е наша вина,надявам се, ще ме разберете

При получаване на стоката ние веднага ще ви възстановим парите.

Преди връщането на продукта, моля, уверете се, че сте получили нашия обратен адрес (продавача), и напишете "подарък" на лист детайли за доставка.Моля възползвайте се от обикновените пощенски услуги и ни изпратете номер за проследяване.След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове.

Етикети: малки цветя растения, комплекти, обици за момичета, комплекти обеци от стомана, комплекти Дамски блузи, малка къща от бетон, малки яки uk, малки сладки плюшени играчки, малки обеци кварц, комплекти женски колоездач

Тип Елемент Гадания
Глоба или мода Модни модели
Материал Метални
Стил Модерен
Тип На Окачването Ферибот
Тип На Метали цинк сплав

Напишете отзив

70 парчета от ретро пара висулка цинк сплав с висулка САМ европейски стил бижута 6714

70 парчета от ретро пара висулка цинк сплав с висулка САМ европейски стил бижута 6714

Ние сме международен продавач от Китай, време за доставка е понякога зависи от много несигурни фактори, като времето, нещастен случай, празници, фестивали, покупка фастигиума и т.н. Ако вашата пратка не е получена след изтичане на срока

Свързани продукти