CASAYA Roller Blinds motor 100-240V AC & DC tubular motor подходящ за 38-милиметрова литиева батерия roll tube

Нов

28.40лв.

/ 38.39лв.

В наличност

CASAYA Roller Blinds motor 100-240V AC & DC тръбен мотор е подходящ за 38 мм ролка тръба литиева батерия

Гаранция време:гаранция на двигател 5 години,гаранция за дистанционно управление на 1 година.

1.38 мм тръбна инсталация на двигателя

Входно напрежение: 220-240 v ниво на защита: IP20 Мощност: 36 W Въртящ Момент:0,7 Nm Скорост: 34Р/мин Ток:0.3 A

2,38 mm тръба на литиева акумулаторен двигател

Всички параметри са тествани от там ще бъдат определени грешки в различни условия на използване.Напрежение на зареждане:DC 5V Мощност: 8 W Тегло: кг 0,43 Ток: 0,94 А Въртящ Момент: 1,1 Нм Скорост: 28 об/мин по време на зареждане мига зеленият индикатор на двигателя.Зелена светлина винаги изгаря при пълно зареждане.За пълно зареждане е необходимо 3 ~ 6 часа.

3. Умен Товароотправитель Завеса

Размер: дължина-8 см * ширина 3 см. Smart curtain forwarder-това е нашият нов продукт.Можете да направите това с помощта на нашите двигателя или дистанционно управление.След свързването можете да използвате мобилно приложение на Hristo за включване щори.Дори когато излизаш на улицата.Ако в дома ви има google home или Alexa.Можете да се свържете с экспедитором Smart curtain Товарен Forwarder и превключване на щори на гласово управление.

Време За Доставка:

Имаме нужда от 3-5 дни, за да представи пред доставка.начин за доставка: FEDEX, UPS, DHL, EMS, e-packet, www.ravda-dom.com standard.etc.време за доставка: чрез 7-25 дни след доставка. (с изключение на руски) Към руския време перевозкы на пратката: 20-45days след доставката.

Има ли някаква митнически данък?

Нашата цена включва в себе си стойността на продукта и доставката.Не включително митнически данъци и такси.Поради различните политики в различни страни, може да бъде митнически данък, който трябва да бъде заплатен от купувача.

Политика На Връщане:

Това е самостоятелен продукт, ние не можем да върнете продукта, ако няма проблеми с качеството.Благодаря за coo peration.Ако продуктът има някакви повреди по време на транспортирането.Моля, свържете се с нас и ни изпратите снимки на повредени части и техния размер.Ние ще ви изпратим нови продукти или на нови части за подмяна.Ако сте получили грешен цвят или грешен продукт.Моля, свържете се с нас и ни изпратете снимки, за да го покаже.Ние ще ви изпратим нова кърпа или нови продукти за заместване.Моля, свържете се с нас първо, преди да остави лошо мнение.Ако някакви проблеми просто се свържете с нас, ние можем да решим всичките си проблеми.Благодарим ви!

Търговия на едро и директна доставка са добре дошли?

За търговия на едро ние ще ви предложим отстъпка или безплатна експресна доставка, която отнема само 7-15 дни.За доставка на спад,ние бяхме в състояние да изпраща стоки до вашите клиенти наведнъж и не излезе информация за нас.

Етикети: музикалното ковчег дървена, къща умен, Нео z вълна, черница остри мигачи, Бесщеточный, Мотор 12V, умира завеса, завеси за хол, ts литиева батерия, зигби

Тип Ролкови Щори
модел Странично оттичане
търговска марка Касайя
Продукт Тръба На Двигател
Време За Зареждане 3~6 часа
Време На Използване На 4 ~ 6 месеца
Техника Плоска плоча
Формат електрически
Приложимо Тип Прозорец Эркерное Прозорец
Начин на отваряне и затваряне на Горната и долната двухпартийные отворени
Входно напрежение 100~240V
Материал Метални
Стил венецианец
Това Е Едно Интелигентно Устройство ДА
Произход CN(произход)
Размер На Листа Широкото Острие
Подходящ за 38 мм алуминиева тръба

Напишете отзив

CASAYA Roller Blinds motor 100-240V AC & DC tubular motor подходящ за 38-милиметрова литиева батерия roll tube

CASAYA Roller Blinds motor 100-240V AC & DC tubular motor подходящ за 38-милиметрова литиева батерия roll tube

CASAYA Roller Blinds motor 100-240V AC & DC тръбен мотор е подходящ за 38 мм ролка тръба литиева батерия Гаранция време:гаранция на двигател 5 години,гаранция за дистанционно управление на 1 година. 1.38 мм тръбна инсталация на двигателя Входно напрежение:

Свързани продукти