KEIUMI нов пристигане Reborn кукли бебета 22 " 55 см силиконови цялото тяло реалистична момиче Бебето Кукла Играчка за дете на Коледен подарък игра играчка

Нов

66.99лв.

/ 97.07лв.

В наличност

За нашия клиент: ние сме фабричните директни продажби, правим с цената на whosale и капка кораба.Всички кукли, които можете да избирате, са в наличност.Очаквам вашите заповеди.Всички проблеми , които ще срещнете, моля,свържете се с нас първо, вместо да отворим спор или да даде лоша обратна връзка, всичко ще бъде решено, ние ще служи за вас в сърцето си ви благодаря.

1)търговското наименование на: KEIUMI

2)материал: висококачествен пълен винил,100% безопасен и удобен.

3)размер на бебето:22 инча около 55 виж

4)Очите:акрилни очи, ярки и ясни, изглеждат толкова реалистично.

5)косата:висококачествена залепена на косата на перука.

6)структура:на главата и крайниците са изработени от силикон винил.Може да го постави във водата.Внос меко виниловое суровини производство, нетоксичное;крайниците кукли могат да бъдат активни,тя може да седи или да лежи,не може да устои,да се говори или да се хранят.

7)съдържание на пакета:кукла, дрехи, магнитна зърното, бутилката от мляко, свидетелство за раждане.

8)заявление за:подарък за рожден ден за деца, играчки за игра на децата, подарък за Коледа за вашите бебета или ваши любовници и също събрание любители събрание.

1. Размер на куклата: нашата стоп-моушън крак извита, ние измерваме кукольную крак, тъй като тя е в живо състояние, има дължина от бедрото до коляното плюс дължина от коленете до върха на пръстите: следователно, налице е отклонение на 2-3 см от различни начини за измерване.

2. Доставка кукли: всички кукли ще бъдат изпратени в рамките на 2-5 работни дни след плащане надолу.Нашата цена не включва данъци или други скрити такси, ние не носим отговорност за всякакви митнически такси или на данък върху вноса.надявам се да може да разбере това.

3. разликата в цвят: има разлика в цвета се дължи на отражение на цветовете на монитора,осветление, backgroud и т.н.

Действителният цвят трябва да зависи от цвета на получената кукли .

4.Аксесоари за кукли: Кукла се изпраща без подгузника от-за контрол на теглото.Ако имате нужда, свържете се с нас, преди да го купите.Малка играчка плюшен обикновено се изпраща същия, както и една картина, ако я няма на снимката, значи тя няма да бъде включена във вашия пакет.Понякога той може да липсват на склад, тогава искаме случайно за вашата кукла.Благодаря Ви за вашето добро разбиране.

5. пратката може да бъдат смачкани, когато получихме я след дълго пътуване.Ако е така, тогава можете да сложите кукла под слънчевата светлина, да тя е пламнал, и след няколко часа тя ще се върне в нормална форма.Всеки по-нататъшен въпрос, просто не се колебайте да се свържете с нас.

6. Обикновено ние изпращаме дрехи отделно с кукла, ако стоп-моушън дреха, която сте избрали, е с по-тъмен цвят, ние използваме сол за пране на дрехи първо, преди да си я сложа на кукла, за да избегнете оцветяване на кукли тъмен цвят.

Етикети: момчето играе, детето се прероди силиций, Старс, миниатюрни пластмасови бебета, гумена кукла Делфин, кукла за инвалидни колички, апликация руска кукла, возрожденный, reborn baby dolls full body silicone high, г-н куклен театър

Възрастова Група 2-4 години
Атрибут BJD / SD кукла
състояние Стоки На Склад
Номер На Модела KUM23FS01-WGW53
Костюм За Кукли Колекция, подарък за рожден Ден ,детски спътник в игрите, клас DIY
Батерия NO
Тип Модна Кукла
Материал Пълен силикон винил
Тип Елемент Кукли
търговска марка КЕЙУМИ
Сертифициране За Безопасност EN71 (сигурност мека) стандартите на ЕС CE / ROHS / ASTM и CP65
Нето тегло на кукли 1,25 кг
Размери 22 инча, около 55 см
Произход CN(произход)
Очите Акрилни очите
Номер На Серия Mfg Звезден Продукт
Характеристики Модел
Косата Залепена на косата на перука
Предупреждение далеч от огън
Тема Кино и телевизия
Пол Момичета

Напишете отзив

KEIUMI нов пристигане Reborn кукли бебета 22

KEIUMI нов пристигане Reborn кукли бебета 22 " 55 см силиконови цялото тяло реалистична момиче Бебето Кукла Играчка за дете на Коледен подарък игра играчка

За нашия клиент: ние сме фабричните директни продажби, правим с цената на whosale и капка кораба.Всички кукли, които можете да избирате, са в наличност.Очаквам вашите заповеди.Всички проблеми , които ще срещнете, моля,свържете се с нас първо,

Свързани продукти