памук,Убийство Classroom Korosensei Pattern Kids T shirt Baby Аниме Смешни Дрехи Момчета/Момичета Casual T-shirt,GKT266

Нов

11.06лв.

/ 18.43лв.

В наличност

Alipay, West Union, TT.всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ

Моля, уверете се, че сте прочели всичко, описание и са съгласни на сделка, преди да купите.

Ние предлагаме световната свободна превоз въздушна поща стълб кит, средният срок на доставка от 15B30 дни, защото Русия/Бразилия ще 25w45 дни.В случай или на националната забавяне, ще бъде повече от 60 дни.Благодаря ви за вашето добро разбиране.

Ние силно препоръчваме да изберете международната курьерское включително EMS / DHL / UPS ако искате по-бърза доставка, тогава ние можем да получите цена с отстъпка от цената им, но такса перевозкы пратката ще бъде поверено на

Ако не сте получили стоката в рамките на 50 дни ( ставка 10% за Русия и Бразилия), моля, свържете се с нас, за да поиска да се удължи времето, не отваряйте спор по тази причина, защото доставка е напълно извън контрол продавачите, това трябва да бъде задължение на пощенските станции, в нито един спор не ще ви помогне да получите продукт по-бързо.

Доставка е по - голяма, главоболие както за купувача, така и за продавача, е много важно хармония.Ако сте пристигнали от Русия или Бразилия, а след това ще ви е необходимо повече търпение, за да изчака пратката.Благодарим ви.

1. ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.

2. ние ще ти върнем ви, ако върнете детайли за плащане в рамките на 15 дни на получаване на детайли по някаква причина.Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние.Ако информация за повредени или загубени, когато те ще бъдат върнати, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите.На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.

3. купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да си върне стоките.

Вашето удовлетворение е и положителният резултат от въздействието щеше да е много ценена.Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.

Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка .Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване.

Етикети: adiddas дрехи за момчета, висок Коро сенсей, играчка Коро сенсей, шийни дамски шапки, tao, тик-ток дрехи за момчета, coorton Детски ризи, фланелевая вълна, Бобо е избрал, японската тениска

Пол Унисекс
Отдел Име Деца
Вид На Модела С щампи
Дължината На Дрехата Редовен
Форма Подходящ е по-малко, отколкото обикновено. Моля, проверете информацията за размера на този магазин
Яка О-Образно Деколте
Тип Елемент Надмощие
Номер На Модела GKT266
Дължина ръкав(см) Кратък
Стил Модни модели
Материал Памук
Тип Върхове Тениски
Произход CN(произход)

Напишете отзив

памук,Убийство Classroom Korosensei Pattern Kids T shirt Baby Аниме Смешни Дрехи Момчета/Момичета Casual T-shirt,GKT266

памук,Убийство Classroom Korosensei Pattern Kids T shirt Baby Аниме Смешни Дрехи Момчета/Момичета Casual T-shirt,GKT266

Alipay, West Union, TT.всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ Моля, уверете се, че сте прочели всичко, описание и са съгласни на сделка, преди да купите. Ние предлагаме световната свободна превоз

Свързани продукти