Котка фонтан вода от неръждаема стомана куче диспенсер за вода Пет чешма за кучета, котки, птици и малки животни

Нов

58.06лв.

/ 80.64лв.

В наличност

Елементи На Маркер:

1 фонтан вода котка домашен любимец、: вода опаковка може да се съхранява капацитет 67oz/ 2Л, фонтана може да осигури достатъчно вода за домашни любимци, за да се пие 2 седмици или повече.

2、материал от неръждаема стомана: нашите продукти са изработени от неръждаема стомана, която по-безопасни и издръжливи в сравнение с пластмасови котешки фонтани и по-лесно почистване.

3、система за филтриране: множество системи за пречистване могат да се почистват и да смекчи вода, едновременно фильтруя косата, утайки и примеси, получава повече кислород и свежест.

4.супер тиха работа: не трябва да се притеснявате за това, за да се избегне нарушаване на почивка на вас и вашия домашен любимец.

5、широко приложение: това е много подходящ за семейства с по няколко домашни любимци и любители на кратки пътувания, не ви е нужно често се долива вода.

Характеристики:

1. извор на вода котка домашен любимец: вода опаковка може да се съхранява капацитет 67oz/ 2Л, фонтана може да осигури достатъчно вода за домашни любимци, за да пие в продължение на 2 седмици или повече.

2. материал неръждаема стомана: нашите продукти са изработени от неръждаема стомана, която безопасне и прочне от пластмаса фонтани котка и легке за да почистите.

3. система за филтриране: множество система за почистване могат да се почисти и размякнуть вода, докато фильтрующ косата, седимент и примеси, получающ повече кислород и свежест.

4. супер тиха работа:няма нужда да се притеснявате за това, да се притеснява и почивка на вашия домашен любимец.

5. широко приложение: това е много подходящ за семейства с по няколко домашни любимци и любители на кратки пътувания, не ви е нужно често се долива вода.

Спецификация:

Име: Автоматичен Фидер На Вода Неръждаема Стомана Домашни Любимци

Капацитет: 2л

Материал: Неръждаема стомана

Размер( приблизително): L228* W231* H94mm/8.98*9.09*3.70 инча

Тегло: около 0,6 кг

Напрежение: 5V, 1A

Мощност: 1 W

Зареждане: USB интерфейс

Подходящ за: домашни любимци

продуктовата носи етикет за услугата:

Диспенсер За Вода От Неръждаема Стомана*1

Етикети: водата от котешки фонтана, фонтан, котка Fontaine занаяти, автоматично котка воден фонтан, черна родословни обици за белезници, котешки фонтан, нагревател, led фонтан cat water fountain, извайвам, голям извор на вода за домашни любимци

LCD дисплей No
Максимална Изходна Мощност 2000 г
Минимална Доходност 50 г
Източник На Захранване ЗАРЕЖДА
Това Е Едно Интелигентно Устройство No
Материал неръждаема стомана
Времето За Монтаж No
С Диспенсером За Вода ДА

Напишете отзив

Котка фонтан вода от неръждаема стомана куче диспенсер за вода Пет чешма за кучета, котки, птици и малки животни

Котка фонтан вода от неръждаема стомана куче диспенсер за вода Пет чешма за кучета, котки, птици и малки животни

Елементи На Маркер: 1 фонтан вода котка домашен любимец、: вода опаковка може да се съхранява капацитет 67oz/ 2Л, фонтана може да осигури достатъчно вода за домашни любимци, за да се пие 2 седмици или повече. 2、материал от неръждаема

Свързани продукти