Модно мъжко бельо, мъжки боксерки прозрачна секси бельо личност закачливо младите хора четирите ъгъла дишащи панталони

Нов

4.24лв.

/ 8.47лв.

В наличност

Ако не сте сигурни за вашия размер, моля свържете се с нас

Скъпи, ако отговарят на всяко неудовлетворение след получаване на стоки, моля свържете се с нас във времето, ние отрегулируем за вас и воспрепятствуемся ви да бъдат удовлетворени.Ако сте доволни от нашите стоки и услуги, моля, дайте ни 5 точки похвали, вашата увереност и удовлетворение е нашата движеща сила.

Как да се измери талията

1. Намерете естествена талията, това е най-малката част от кръста. 2. обикновено около 1 инч над пъпа, дръжте се малко свободно, за да се диша удобно. 3.Моля, изчакайте 1-2 см, различно от ръчно измерване. 4 реалния цвят може да се различават малко от изображения се дължи на разделителната способност на екрана на компютъра, яркост, контраст и т.н. 5.Благодарим ви за разбирането.

Y love Ченг Underwear

1.нашите боксьори, произведени в строго съответствие с европейските стандарти. 2.чист шевове тъкан е нежно докосват до тялото, чувстват удоволствие. 3.бельото е по-удобно носене 4.Ако ние носим отговорност за товари, след това избираме логистичен метод.

Връщане И Замяна

1.Преди поръчка ще бъде обработена, вие може да се откажете от него по всяко време.След като стоката бъде изпратена, отказ или замяна на поръчката не се приемат.Ако искате да откажете поръчката, Моля, изберете причина, поради купувача или по друга причина. 2.ако продуктът, който сте получили не отговаря на описанието или е с ниско качество, ние ви обещаваме, че можете да го върнете до приключване на поръчка (когато натиснете бутона "Потвърди получен поръчка" или "надвишава време за потвърждение") и ще получите пълно възстановяване на парите.Може би трябва да заплати разходите по обратната доставка.Или можете да оставите стока себе си и да се споразумеят за размера на връщане директно с продавача.Гаранция 3.Качеството на нашите продукти е отлично.Ние избираме различни пакети в съответствие с продукти, за да се уверите, че те са напълно защитени При доставката. 4.въпреки това, ако продуктът, за съжаление, е дефектна, когато вие получавате, моля, веднага се свържете с нас.Споделете снимка или видео, ние ще обсъдим начините за справяне с този проблем.Обратна връзка 5.Вашата обратна връзка, е наистина важно за нас, затова, ако сте доволни от нашите продукти и услуги, моля, пишете ни на положителна оценка. 6.моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Всеки проблем, просто не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да решат вашите проблеми веднага. 7. пожелавам ви късмет за пазаруване тук!

Етикети: boxer човек, откровени прозрачни бански костюми, поддръжка на шията, мъжки гей-панталони, жокей нейлоновое мъжко бельо, мъжко бельо, мъжко секси бельо, мъжко бельо, дамско бельо, боксер мъжки приплъзване

Номер На Модела zql-3071
Слипове И Боксерки Боксови Шорти
Функция Воздухопроницаемый
Пол МЪЖ
Вид На Модела шарени
Вид на талията Ниска Талия
търговска марка ylovecheng
Произход CN(произход)
Материал Найлон

Напишете отзив

Модно мъжко бельо, мъжки боксерки прозрачна секси бельо личност закачливо младите хора четирите ъгъла дишащи панталони

Модно мъжко бельо, мъжки боксерки прозрачна секси бельо личност закачливо младите хора четирите ъгъла дишащи панталони

Ако не сте сигурни за вашия размер, моля свържете се с нас Скъпи, ако отговарят на всяко неудовлетворение след получаване на стоки, моля свържете се с нас във времето, ние отрегулируем за вас и воспрепятствуемся ви да бъдат удовлетворени.Ако

Свързани продукти