Високо Качество На 2-Pack Чувствителни Уши За Подмяна На IPencil Стилус Молив Съвет За I Pad Pro Молив Бял

Нов

14.72лв.

/ 18.40лв.

В наличност

Елементи На Маркер:

1.сменяеми върха на писеца на молива Apple Молив: да се съхранява на допълнителни накрайници за вашия молив в готовност. 100% подходящ за Apple Молив/ Молив 2

2.чувствителни уши за iPencil: висока чувствителност, осигурява работа на вашия молив почти никаква разлика между това, което пишете, и това, което виждате.

3、перо, молив: произведено от първокласна приятелски материал, тя е гладка и твърда, което ви е чудесен опит за използване, и на вашия i Pad Pro няма драскотини.

4、иновативни карандашные уши за i Pad Pro са чувствителни към различни натиск, лесно се променят тегло линия.По-иновативен за рисуване, эскизирования и създаване на широк кръг от артистични ефекти.По-чувствителни към бележките, почерк и т.н.

5、взаимозаменяеми съвет за iPencil: 2-опаковъчен съвет за Apple Молив.Моля, обърнете внимание: молив е само за илюстрация, не е включена в комплекта.

Характеристика:

1. сменяеми върха на писеца на молива Apple Молив: да се съхранява на допълнителни накрайници за вашия молив в готовност. 100% подходящ за Apple Молив/ Молив 2

2. чувствителни пера за iPencil: висока чувствителност, за да се гарантира вашия молив за работа почти не изостава от това, което пише и което виждаш.

3. перо, молив: изработен е от висококачествен приятелски материала, той е елегантен и издръжлив, което ви носи страхотен опит за използване, и не ще драскотини за вашия I Pad Pro.

4. новаторски съвети молив за тампон I професионална: чувствителен към различни натиск, лесно променяйте линия на тегло.По-иновативен за рисуване, эскизирования и производство на широка гама от художествени ефекти.По-чувствителен, за да си водите бележки, ръкопис etc.

5. смяна на върха за iPencil: 2-команден съвет за ябълков молив.Моля, обърнете внимание: молив е само за илюстрация, не са включени.

Опаковъчен лист:

2 Бр Молив И Писалка

Етикети: съвет ябълков пера, етикети apple молив 2gen, титуляр ipencil 2, сладък молив, aplle молив и писалка, механичен молив, apple ipencil, aieach stylus ipad, безкраен молив, гастрономически молив

Дължина 0.0inch
Номер На Модела /
Пакет ДА
Материал Силиций
Приложение Лаптопи
Марки Приложения За Apple
Екран На Приложението Капацитивен Екран

Напишете отзив

Високо Качество На 2-Pack Чувствителни Уши За Подмяна На IPencil Стилус Молив Съвет За I Pad Pro Молив Бял

Високо Качество На 2-Pack Чувствителни Уши За Подмяна На IPencil Стилус Молив Съвет За I Pad Pro Молив Бял

Елементи На Маркер: 1.сменяеми върха на писеца на молива Apple Молив: да се съхранява на допълнителни накрайници за вашия молив в готовност. 100% подходящ за Apple Молив/ Молив 2 2.чувствителни уши за iPencil: висока чувствителност, осигурява

Свързани продукти