50шт/Лот SK510 SK510C DO-214AB IC

Нов

6.03лв.

/ 7.83лв.

В наличност

Добре дошли в компания YT Electronics components co.,оод

Гаранция

1.- ГАРАНЦИЯ 90 дни. .

2.- Ако стоката е дефектна при получаване, той трябва да бъде в рамките на 7 дни от датата на получаване за обмен на нова (купувач трябва да върне всички оригинални и здрави елементи при повторно продажба)

3.- ние доставяме безплатно ремонтно обслужване в рамките на една година от момента на покупката.На пръв 1 месец, ние се плаща една цена перевозкы пътя на пратката (от нас до вашето местоположение); след 1 месец от закупуването, необходимостта на купувача да плати 2 пътя цени перевозкы на пратката.

4.- Един получаваме върнати детайли, искаме да замененные едни върне възможно най-скоро.

5.- нашата гаранция не се отнася за всички продукти, които физически са повредени или са поставени в необичайни условия на работа в резултат на неправилна употреба или неправилна инсталация на детайли

Плащане

1.- моля, уверете се, че разплащателната сметка е на разположение, преди да дадете този продукт.

2.- Всички плащания трябва да бъдат почистени в рамките на 7 дни след получаване на стоката.Ако наистина имате трудности с изплащането на продукта, моля, свържете се с нас на първо място, ние ще ви помогнем за решаване на проблема.

3.- Ако имате някакъв специален запитване за подробности на продукта, моля, оставете бележка на вашата поръчка.

Доставка

1.- ние можем да кораб продукти по целия свят.

2. - DHL, FedEx, TNT, UPS, EMS, China Post, Hongkong Post всичко на разположение.

3.- детайл ще бъде изпратен извън 3дни след получаване на обезщетение.

4.- моля, уверете се, че вашия адрес за доставка и телефон за контакт са правилни, когато предлагате цената на стоката.

5.- Можете да проследите положението на продукта на уеб сайта, след като те ще бъдат изпратени

Данъци и такси върху вноса

1. - вносни мита, данъци и други такси, произтекли от ваша страна, не са включени в цената на стоките.Тези такси се заплащат от купувача.

2. - моля проверете с вас митницата на страната, за да се определи какво тези допълнителни цените ще се преди закупуване.

3.- Моля, потвърдете подробна информация за фактурата за доставка.Например, каква цена ще трябва да напишете в товарителницата на товарителница, или как да се опише стоки и т.н..

Коментари

1.- Тъй като вашата обратна връзка е много важно за нашето развитие, ние искрено ви каним да оставите положителен отзив за нас, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване.Много благодаря за отделеното време.

2.- Нашата програма ще ви оставят на същия преглед след положителен отзив.

3.- моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрална или отрицателна обратна връзка, ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши тези проблеми.

Етикети: Lotta момичета, мъниста на иглата, t12 quicko, c1 t12 quicko, пощенска картичка на Ван Гог, въглероден напитка, диод Шоттки, корейската Lotta, w25q256, Lotta битка

Мощност На Разсейване SK510C
Приложение Компютър
Пакет DO-214
търговска марка ЙОИННОВАТИ
състояние НОВО
Произход CN(произход)
подаване на напрежение SK510C
Тип Регулатор На Напрежение
Номер На Модела SK510C
Работна Температура SK510C

Напишете отзив

50шт/Лот SK510 SK510C DO-214AB IC

50шт/Лот SK510 SK510C DO-214AB IC

Добре дошли в компания YT Electronics components co.,оод Гаранция 1.- ГАРАНЦИЯ 90 дни. . 2.- Ако стоката е дефектна при получаване, той трябва да бъде в рамките на 7 дни от датата на получаване за обмен на нова (купувач трябва да върне всички оригинални

Свързани продукти