2020 модни обръчи обици с кристали овални обеци обръчи прости обеци Голям златен цвят, контур обеци за жени LH834

Нов

8.32лв.

/ 9.04лв.

В наличност

Приятели купуват нашите продукти, които да закупите за повече от $ 200, ние ще ви предоставим безплатна доставка в Federal Express, EMS, DHL, UPS и други експресна доставка доставка до местоназначението на вашата работа в рамките на 3-7 дни

Материал

Неръждаема стомана 316L

Характеристики На Продукта

/ Качество на изработка висока полиране на / предпазване от алергии /

Никога не увядайте / осигуряване на качеството

Опаковка торба OPP отвътре и отвън кутия

Размерът или технически характеристики

Размери и технически характеристики, подробно описани в определено измерение.Моля, проверете внимателно спецификацията, когато поставите вашата поръчка.Размер обикновено е приемливи отклонения от около 0.5 инча, можете да се свържете с нас, само в случай, ако имате някакви въпроси за размера.

Цветовете не съвпадат

Малки разлики в цвета могат да бъдат причинени от някаква причина, като например цветя, отраженными в монитора, на осветлението, фона и т.н. cuased въпреки това, моля, свържете се с нас, ако вие настоявате, че получавате грешен цвят на продукта, ние ще ви предоставим бърз отговор и решения

Информация За Доставката

Доставка и цена за доставка: безплатна (Въздушна поща 10-20 работни дни преди датата на пристигане )

Обикновено ние изпращаме стока чрез ChinaPost или Hong Kong post airmail payment.Ние изпращаме поръчки в рамките на 24 часа , в света, това обикновено отнема 10-20 дни, но понякога около 25 работни дни може да бъде необходимо, за да пристигнат.

Ако общата цена на вашата поръчка на повече от $ 200, а след това ние ще ЕМС ( или ДХЛ , упс , ETK.), те може да достигне до 5 до 7 дни ( можем само да изпратите пакети ЕМС в тези страни : САЩ, Канада, Великобритания, Австралия , Нова Зеландия, Белгия, Дания, Финландия , Гърция, Ирландия, Италия , Норвегия, Швейцария, Португалия , Германия, Швеция, Франция , Испания, Австрия. )

Ако вашият пакет не отговаря на този стандарт , но вие искате той да е най-бързо изпраща, моля, не се колебайте да се свържете с нас, разликата е само в няколко долара !

Транспортни процеси

Гаранция За Обслужване На 100%

100% Възвръщаемост 100% Кредит На 100% Подмяна На 100% Замяна

* В случай на искания за връщане на всички рекламации трябва да включва в себе си всички оригинални стоки непокътнати , в повторно продаваемом състояние , цялата оригинална опаковка , включително ръководства, гаранционни бланки и т.н. Разходите за доставка и обработка не се връща.Купувачът е отговорен за връщане на пратката превозни продукти носят .моля, свържете се с нас преди да се върне .

Коментари

Моля , дайте ни положителен отзив, който сте получили нашия пакет, ако са изпълнени .Както е известно, всеки продавач усърдно работи с положителните отзиви.Ние ще направим това, след като можем да го направим .

Етикети: Стеллинг златни обеци обръч, златни обеци обръч, бохо голяма златна обица, Diamond обици с овална форма, обръч от неръждаема стомана, широки златни обръчи, , прости u обеци, прости нежни обеци, горните златни обръчи, , АБ Стоун

Пол ЖЕНИ
Стил Хипербола
търговска марка МГУБ
Материал Crystal
Номер На Модела LH834
Форма\модел Геометрична
Тип На Метали неръждаема стомана
Размер (Дължина * Широчина) 40 мм * 28 мм
Произход CN(произход)

Напишете отзив

2020 модни обръчи обици с кристали овални обеци обръчи прости обеци Голям златен цвят, контур обеци за жени LH834

2020 модни обръчи обици с кристали овални обеци обръчи прости обеци Голям златен цвят, контур обеци за жени LH834

Приятели купуват нашите продукти, които да закупите за повече от $ 200, ние ще ви предоставим безплатна доставка в Federal Express, EMS, DHL, UPS и други експресна доставка доставка до местоназначението на вашата работа в рамките на 3-7 дни Материал Неръждаема

Свързани продукти