1бр очите зелен КАМБАБА яспис СТРОМАТОЛИТ ископаемый скъпоценен камък изцеление

Нов

12.64лв.

В наличност

117 г очите зелен КАМБАБА яспис СТРОМАТОЛИТ изкопаеми камък скъпоценен изцеление

Плащане

* Плащането трябва да бъде в рамките на 7 дни след края на търговията.Моля, уверете се, че адресът е "Ship To" във вашата сметка, набирателна е указана правилно.

* Международни купувачи моля, обърнете внимание, че вносните мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Тези разходи са отговорност на купувача.Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи, че тези допълнителни разходи ще бъдат до търговия/покупки.

Доставка И Товаро-Разтоварни Дейности

* Детайл ще бъде потопен от стълба на стълба на стандартен международен превоз на товари (с проследяване на номера).

* Изпращам на стоки в рамките на 3 работни дни след получаване на плащането.Обикновено той пристига в рамките на 30 работни дни.Ако се нуждаете от доставка на EMS, моля, не се колебайте да се свържете с мен.Ние предлагаме няколко възможности за доставка, както следва:

1. Доставка SAL (доставка SAL отнема около 18-30 дни.по-евтино и по-бързо)

2. въздушна доставка (въздушна доставка отнема около 15-20 дни,по-бързо, но е скъпо)

3. доставка EMS (EMS отнема около 6-10 дни.най-бързият, но много скъп)

4. морска доставка (морска доставка отнема около 45-60 дни, ще е по-добре да не се избират морска доставка, ако нямате търпение да чакате толкова дълго в продължение на около 2 месеца.най-евтиният, но е много бавно)

Комбинирана Доставка

* Щастлив съм да комбинирате доставката на стоки, выигранным/закупени в рамките на 7 дни.

* Можете да получите 15% отстъпка за доставка.

* Комбинирана отстъпка от цената на доставка е достъпна само в случай, ако направите пълно плащане.Моля, изчакайте, докато всички търгове ще се изчерпи.След това, моля, пишете Ми на електронната поща за комбинирано фактури, ако аз още не е направила това.

Правила за връщане

* Ако не сте напълно удовлетворени, моля, свържете се с мен веднага.Стоките могат да бъдат върнати в рамките на 7 дни след получаване на 100% връщане на парите. * Върнатите стоки трябва да бъде в оригинална опаковка и в условия на превоз, не се издържат и не са променени.

Условия

Стоки се изпращат в рамките на 3 работни дни от датата на получаване на плащането.

Ако продуктът е повреден по пощата, мога да си върне разходите за доставка и да ви компенсира някои пари.

Изпращам колети поща на Китай.Ако пратката загубени по пощата, мога да я изпратите отново или да изпратите обратно пълни с пари.

Етикети: д-р Стоун, естествен камък, Друза, топчета яспис, авентурин, дрстоун, жуйи, Джаспър Оушън, змеевидный камък, лабрадорит Crystal

Регионална Функция Китай
Материал Crystal
Произход CN(произход)
търговска марка DHFS
Стил фън шуй
Тема Талисман

Напишете отзив

1бр очите зелен КАМБАБА яспис СТРОМАТОЛИТ ископаемый скъпоценен камък изцеление

1бр очите зелен КАМБАБА яспис СТРОМАТОЛИТ ископаемый скъпоценен камък изцеление

117 г очите зелен КАМБАБА яспис СТРОМАТОЛИТ изкопаеми камък скъпоценен изцеление Плащане * Плащането трябва да бъде в рамките на 7 дни след края на търговията.Моля, уверете се, че адресът е Ship To във вашата сметка, набирателна е указана

Свързани продукти