1: 35 фигура смола модел Kit Unassambled Unpainted / / HEAD056

Нов

10.48лв.

В наличност

Уважаеми клиенти и приятел, ето кратко описание на продуктите ни магазин:

1、Всички продукти за продажба в магазина-това е бял филм, без цвят, се нуждаят от купувачите полиране, боядисване и монтаж.Можете да видите, че цветните изображения се използват в качеството на дисплея, за да даде

Можете цвят, за да се гарантира връзка.Моля, не забравяйте да обърнете внимание на това.Всички продукти от магазина, няма по цвят, те са части на модела.

2、Всички продукти без оригиналната опаковка, без инструкции за инсталиране, без снимки и картички. (ума купувачи, моля внимателно избирайте)

3、След като получите продукта, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас за първи път, ние ще решим проблем за Вас-моля, бъдете сигурни.

4、Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, моля, не забравяйте да ни даде пет звезди висока оценка!Голямо благодаря!

5、аз искрено се надявам, че можете да откриете любимите си продукти от тук.Благодаря ви за покровителство.Благодаря Ви за вашето доверие и подкрепа!

Етикети: обемни фигури от смола, 135 скала, небоядисана фигури от смола, 135 модел, модельная смола, фигура космически парашутисти warhammer 40k, оранжемом, сарада, фигура космически парашутист warhammer 40k, Шикамару

Материал Смола
Тип Комплекти Катран
Пол МОМЧЕТА
Предупреждение не може да има
Мащаб 1
Тема Комплекти
Възрастова Група > 14 години
Номер На Модела 1

Напишете отзив

1: 35 фигура смола модел Kit Unassambled Unpainted / / HEAD056

1: 35 фигура смола модел Kit Unassambled Unpainted / / HEAD056

Уважаеми клиенти и приятел, ето кратко описание на продуктите ни магазин: 1、Всички продукти за продажба в магазина-това е бял филм, без цвят, се нуждаят от купувачите полиране, боядисване и монтаж.Можете да видите, че цветните изображения

Свързани продукти