Auto двигател booster torage батерии скоба аксесоари свързани автомобил авариен скок стартер клипове

Нов

13.41лв.

/ 15.78лв.

В наличност

Кабел Затягане A+ :

Битумен Кабел:

1.Ние предлагаме качествени продучты,по-ниска цена, и най-доброто обслужване

2.продукти в магазина ми са най-новите на китайския пазар.

3.ние можем да направим за препращане в този ден, когато плащането е потвърдено, че в www.ravda-dom.com.

4.ние ще бъдем благодарни, ако сте доволни от нашите продукти и услуги.И ние sincerly се надяваме да инсталирате кораб на отношенията на дългосрочно сътрудничество.

5.ние бихме искали да ви изпрати някои традиционни китайски подаръци за вашето всяка поръчка от време.И ти можеш да ми каже, какво би ти се искало.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да отговарят напълно на вашите запитвания.

1.ние можем да признае целия вид плащане.

2.Моля, потвърдете стоки и адрес за доставка.И моля излезте ни съобщение, за да каже колко е стойността може да се пише подходящо за продукти.

3. ние аранжируем доставка след comfirmation в www.ravda-dom.com.Моля, не питайте за доставка, след като направите поръчка.Голямо благодаря!

4. ние ще напусне ви съобщение за да ви кажа проследяване на номер след потопен на поръчката.И моля, свържете се с нас, ако имате някакви въпроси относно доставката.

1.Можем да доставим поръчката, след като www.ravda-dom.com ще потвърди поръчка.За времето на доставка,като цяло,3~5 дни за доставка на DHL/UPS.7~10 дни за доставката на EMS.15~30 дни за предоставяне на въздушна поща HK Post.

2.Моля, обърнете внимание, че ако вашият адрес на доставка е отдалечен район за DHL, трябва да плащат на други 36usd за отдалечена доставка.

3.моля, оставете ни съобщение, за да ни кажете цена на поръчката, която можем да напише на опаковката.Ние имаме голям опит за митническо посредничество.Моля, да ни кажете, каква е най-добрата цена за вас на посочения стойността на пратката, за да може да се избегне плащането на високи данъци.Както знаем,Унгария, Русия и Турция имат силни внос политика, така че, ако вашият пакет отива в тези страни, трябва добре да се запознаете с тази политика и да ни каже, че е най-добрият.Ако сте от Бразилия, вие трябва да посочите своя номер на CPF(данъчен номер).

1.моля, свържете се с нас в рамките на 3 дни след получаване на пратката, ако получите дефектна стока.

2.Ако не сте доволни от нашите продукти и искате да се върнете към нас, моля, свържете се с нас в рамките на 7 дни след получаване на поръчката.Или ние няма да се правят подмяна или връщане на парите.

3.Когато вие се задължавате да върнете продукта до нас, моля, изпратете обратно с оригиналната опаковка и предоставете номер за проследяване .И трябва да поеме отговорност за обратна доставка.Така че, моля, бъдете внимателни, преди да направите поръчка.

Етикети: повербанк, стартер скок на автомобила, Стартер конни надбягвания 70mai, прыгай стартер Суоки, стартиране на устройството, Литиева батерия 12v, сервоусилвател на акумулатора 10, скок диск стартер, комплект усилвател на автомобил, baseus car jump starter

Напрежение 12V
специални характеристики USB
Доказан Информационния лист за безопасност
Брой вградени батерии 2
Капацитет на батерията(ма) 2000-3000
Тегло Деталя 0.6
Бързо Зареждане НЯМА
обменен курс 60%~70%
Пиков Ток 600 а
търговска марка OBDIICAT
Сертифициране На Входящи Тестове Информационния лист за безопасност

Напишете отзив

Auto двигател booster torage батерии скоба аксесоари свързани автомобил авариен скок стартер клипове

Auto двигател booster torage батерии скоба аксесоари свързани автомобил авариен скок стартер клипове

Кабел Затягане A+ : Битумен Кабел: 1.Ние предлагаме качествени продучты,по-ниска цена, и най-доброто обслужване 2.продукти в магазина ми са най-новите на китайския пазар. 3.ние можем да направим за препращане в този ден, когато

Свързани продукти