200*109 мм куха Завързана плик режещи удари САМ скрап резервация фотоалбум релефни карти на хартия

Нов

6.42лв.

/ 8.13лв.

В наличност

200*109 мм куха Завързана плик режещи удари САМ скрап резервация фотоалбум релефни карти на хартия

Състояние: 100% нов материал: въглеродна стомана цвят:сребърен конвертиране: 1 cm=0,39 инча/1 инч=2,54 см може би 0,1-0,2 см различно от ръчно измерване-за разлика от светлина и цвят на екрана елемент може да се различават малко от изображението. - Висококачествени, фини плашки вырезывания метални, изработени от стомана, 100% - за работа в най-големите марки умират машини за рязане на

Доставка:

1)ние изпращаме пратката по целия свят чрез официалната служба за въздушна поща www.ravda-dom.com.Ние ще го доставим възможно най-скоро, когато плащането бъде потвърдено.Повечето парцели ще пристигне до вас в рамките на времето на доставка, посочен в страницата за поръчка, но понякога някъде може да има повече забавяния, защото това зависи и от нивото на обслужване пощенски служби на различни страни и митническа политика на вноса.Моля, бъдете малко по-търпеливи и не се колебайте да се свържете с мен за помощ в този случай.

2)Ако времето защита на закупуване изтича, моля, свържете се с нас, за да го удължи.

Връщане:

1)Ако има качество проблем с вашия продукт, моля, направете снимки за нас, за да се провери, след проверка, ние ще изпратим вашето или частично/пълно възстановяване.

2)Ако вашето помещение е загубена или не, получена в рамките на 60 работни дни, ние ще ви парцел повторно или частично/напълно ще ви възстановим парите.

Коментари:

1)Ако сте доволни от нашия продукт и сервиз, моля, дайте ни положителна оценка с 5 звезди, което е много важно за нас.

2)Ако не са изпълнени детайли или нашите услуги, моля, свържете се с нас, преди да напусне някакви отзиви, ние веднага ще решим този въпрос, благодаря!

Съвети:

Търговия на едро и капка корабоплаването са добре дошли.

За търговия на едро, ние ще ви предложим dicount ако се свържете ние сме пред вас обезщетение.

За доставка на спад, ние бяхме в състояние да изпраща стоки до вашите клиенти наведнъж и не излезе никаква информация за нас, тъй като ви.

Ако харесвате нашите продукти, моля следвайте нашия магазин.

Ако имате някакви проблеми, моля,оставете ни съобщение и ние ще отговорим на вашата електронна поща, колкото е възможно по-скоро.

Етикети: печати за метален скрап-книги, стикер tdi, хартия скрап, плашки вырезывания метал magideal, фото албуми 1015, cut die Envelope, производител на пликове карти, нарежете асистент, тънък печат, преглед на щамповане

Ползи за Направи си САМ албум Бележки хартиена картичка
тип1 Шаблони За Рязане На Печата
Тип3 Марка За Scrapbooking
Цвят СРЕБРО
Произход CN(произход)
Вид На Модела Сърце
Тип 2 режещи удари албум за албуми
Тип 4 Щанци За Рязане На Метал
Материал метал стомана

Напишете отзив

200*109 мм куха Завързана плик режещи удари САМ скрап резервация фотоалбум релефни карти на хартия

200*109 мм куха Завързана плик режещи удари САМ скрап резервация фотоалбум релефни карти на хартия

200*109 мм куха Завързана плик режещи удари САМ скрап резервация фотоалбум релефни карти на хартия Състояние: 100% нов материал: въглеродна стомана цвят:сребърен конвертиране: 1 cm=0,39 инча/1 инч=2,54 см може би 0,1-0,2 см различно от ръчно измерване-за

Свързани продукти