Пролет есен удобна мода детски кожени обувки за момчета ботуши за момичета причинно-следствена плоски децата Мартин обувки за 26-36 деца

Нов

13.25лв.

/ 23.24лв.

В наличност

УВЕДОМЛЕНИЕ

Плащане

1.Набирателни, т/T, West връзка е на разположение.

2.пълното заплащане трябва да бъде направено в рамките на 10 дни, или ние ще отмени поръчка.

3.купувачите ще бъдат държани отговорни за данък в съответствие с политиката на своите собствени страни.

Доставка

1.Обикновено поръчки ще бъдат изпратени своевременно в рамките на 1-3 работни дни след пречистена плащане.

2.Моля, проверете информацията си.За купувачи от Руската Федерация трябва да се уверите, с вашето име, patronymic и фамилия всичко е наред, в противен случай пратката ще бъде изпратена обратно.

3.Безплатна доставка" е предназначена само за стоки по-лесно от 2 кг и ще бъде изпратена въздушна поща зидани стълба, която може да се следят онлайн.Ако ние ще изпратим други начини, то ние ще ви уведомим.

4.Ако имате нужда от други методи на доставка, моля, свържете се с нас.Ние подкрепяме, за да ви осигури най-добра и удобен начин за доставка.

5.За дни за доставката, ние не можем да гарантираме сроковете за доставка, ако в пощата има някакви неочаквани забавяния, дължащи се на празника, за времето, обичаи или други условия.

Гаранция И Гаранция

Ние обещаваме никога не позволи на нашите клиенти да се губят пари и ще се радваме да приеме връщане/замяна на стоки, които можете да закупите в нашия магазин.

Преди изпращане на продукта (ите), обратно на нас ни трябва да изпълни следните изисквания:

- На продукт(и) трябва да бъде в нов и оригинален състояние, в което сте го получили.

- Кутии и етикети не трябва да бъдат върнати заедно с вашия продукт (А).

- Цената на доставката не подлежи на връщане. (Нова такса перевозкы пратката ще бъде оплащен купувачи самите)

Коментари

1. ние сме инструктирани да ви осигури най-доброто обслужване, вашето удовлетворение е нашата цел и вашата добра обратна връзка е много важно за нас.

2.при закупуване на нашия продукт купувачът се съгласява да се свържете с нас в случай на отрицателен опит, преди да оставят негативна или неутрална върха, за да ни даде възможност да реши проблема.

Моля, оставете ни пет звезди положителна обратна връзка, ако сте доволни от нашия продукт и услуги.Ние ще се радваме да направим същото и за вас.

Ако не ви е ясно по-горе изисквания, моля свържете се с нас.

Етикети: момче плат, детето е набор от, док Мартен, комплект дрехи за момче, д-р Мартин, д-р Мартин мюнг, Мартин, д-р Мартин, момче сет, зареждане на док

търговска марка УДОБНИ ДЕЦА
Материал На Подметката На Дъвка
Характеристика Водоустойчив
Пол Унисекс
Горния Материал PU
Материал На Подметката Дъвка
Тип На Затваряне ЦИП
Отдел Име Деца
Сезон Пролет/Есен
Обърната Материал Хлопко-Хартиена Кърпа
Вид На Модела Геометрична
Възрастова Група 22М
Тип Елемент ежедневни обувки
Форма Подходящ е вярно по размер, вземи си нормален размер

Напишете отзив

Пролет есен удобна мода детски кожени обувки за момчета ботуши за момичета причинно-следствена плоски децата Мартин обувки за 26-36 деца

Пролет есен удобна мода детски кожени обувки за момчета ботуши за момичета причинно-следствена плоски децата Мартин обувки за 26-36 деца

УВЕДОМЛЕНИЕ Плащане 1.Набирателни, т/T, West връзка е на разположение. 2.пълното заплащане трябва да бъде направено в рамките на 10 дни, или ние ще отмени поръчка. 3.купувачите ще бъдат държани отговорни за данък в съответствие

Свързани продукти