Батерия за SONY ST17I ST15I SK17I WT18I X8 U5I E15i wt18i wt19i EP500 истинска телефонна батерия 1200 mah SanErqi

Нов

7.51лв.

В наличност

Доставка

1. ние ще изпратим на адрес Alixpress само.Моля, уверете се, че вашият адрес в Alixpress съвпада с вашия адрес за доставка, преди да се плати.

2. За да доставка на пакет е бърза и точна, моля, моля пишете ни на телефонен номер, когато плащате оценявам!

3. Ние се стремим да направим всичко възможно, за да ви осигури най-сигурният и достъпен начин за доставка.Но понякога международната доставка е силно зависима от куриерска фирма и местните обичаи/такси.Ако не получите вашия подробност от време, моля свържете се с нас незабавно, за по-дальнеишей помощ.Благодаря Ви за разбирането.

4. вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Тези разходи са отговорност на купувача.Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи, че тези допълнителни разходи ще бъдат до търговия/покупки.

Връщане

1. Тази стока е покрит с гаранция от една година.Ако не сте доволни от покупката, ние ще се радваме да произвежда замяна или връщане на парите в рамките на 7 дни.

2. за всеки обмен или връщане ни е необходимо, че продуктът е в първоначалното си състояние, включително с кутия и всички аксесоари.Купувачите да носят отговорност за възстановяване на разходите за доставка .

3. моля, свържете се с нас, преди да върнете продукта, ние ще ви предложим най-подходящия обратен адрес.

Коментари

1. Нашата цел се състои в това, да се уверите, че вие сте един щастлив клиент и приятно пазаруване с нас.

2. Ако сте доволни от покупката и от нашето пълно обслужване, вашият коментар е много важно за успеха на нашия бизнес.Моля, отделете минута, за да ни оставят положителен отзив с общ подробно оценени на продажбите 5.

3. Ако по някакъв начин не са удовлетворени от покупката си, моля, дайте ни възможност да реши всеки проблем.Ние разбираме вашите проблеми и чувство на неудовлетвореност и ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши тези проблеми

Етикети: нещо Кадиллака, батерия ep500, wt19, k810i, батерия за телефона sony ericsson, sony w830, Ериксон, оригинална батерия ep500, ep500, sony w810

Оригинал или не Съвместим
Капацитет на батерията(ма) 0-1300mAh
Номер На Модела ep500
търговска марка Санерки
Сертифициране На Качеството ce
Съвместим Марка Sony

Напишете отзив

Батерия за SONY ST17I ST15I SK17I WT18I X8 U5I E15i wt18i wt19i EP500 истинска телефонна батерия 1200 mah SanErqi

Батерия за SONY ST17I ST15I SK17I WT18I X8 U5I E15i wt18i wt19i EP500 истинска телефонна батерия 1200 mah SanErqi

Доставка 1. ние ще изпратим на адрес Alixpress само.Моля, уверете се, че вашият адрес в Alixpress съвпада с вашия адрес за доставка, преди да се плати. 2. За да доставка на пакет е бърза и точна, моля, моля пишете ни на телефонен номер, когато

Свързани продукти