Mlily Child Memory Foam Pillow Жираф бродирани шейная врата дишаща Детска възглавница за сън

Нов

35.99лв.

/ 39.99лв.

В наличност

Информация За Продукта

Марка: Mlily Модел:110200000594 Материал: мемори пяна Размер: 45x25x5 / 3cm Конвертиране на: 1 инч=2,54 см Калъфка: материал aircell Покриване на вътрешни: evolon(anti-mite) & памук възглавница ядро:пяна с памет Забележка: 1.поради разлика в светлина и цвят на екрана елемент може да се различават малко от изображението. 2. Моля, позволете 1-3 см разлики от ръчно измерване,благодаря ви за вашия вид разбиране.

Плащане

Ние приемаме следните начини за плащане:кредитна карта, VISA, банкови банкови трансфери, Western Union и така нататък.Всички плащания, направени от www.ravda-dom.com, се обработват компания Alipay.

Доставка

1. моля, уверете се, че вашият имейл адрес е правилен. 2.Имаме нужда от 3-7 работни дни да се подготви вашата поръчка и изпращане на пакети. 3. поръчки могат да се изискват за почистване на митниците в страната.Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка, купувачът ще събира тези такси митница дестинация.

Гаранция

Нашата възглавница никога няма да стане равна.Повечето по-евтини възглавници продават вас в ранен стадий с комфорт,изхвърляне на дълготрайност на прозореца.Ние се фокусираме върху двете.3-годишна гаранция за качество подкрепена Mlily.Ако не сте 100% удовлетворени просто върнете го в продължение на 7 дни.

Рекламации и връщане на парични средства

Ако не получите стока, ние ще възстановим напълно ви го или ще повторно.Моля,свържете се с нас, преди да отворите спор, ние ще направим всичко възможно, за да реши този проблем.Ако не ви харесва нашия продукт,вие може да поиска връщане в рамките на 7 дни след получаване на стоката.Върнатите стоки трябва да бъде в оригинална опаковка и в първоначалното състояние.Ние не можем да си позволим разходите за доставка на върнати стоки.Моля, дайте ни 7-15 дни, за да се справят с обратен ред и да върне парите в сметката си след получаване на вашия пакет.

Коментари

1.Ако сте доволни от нашите продукти и услуги,моля, оставете своя положителен отзив и 5 звезди. 2. Ако не сте доволни от нашите продукти, моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателен резултат въздействие.Ние гарантираме, че ние ще slove проблем, докато не сте доволни.

Етикети: маска за сън, поли спят, възглавница боди, Възглавница, хвърли възглавницата камък, калъф на възглавницата куче, пътуване възглавници, художествени декоративни възглавници, акустична пяна, покривен пилов

Вид На Модела Твърд
Тип Набиране ДА
Форма Вълна
Номер На Модела 110200000594
Брой Нишки 100TC
Част от Шия
Воспользуйся Спално бельо
търговска марка Мили
Характеристика Памет
Попълване на Пяна С Памет
Тегло 0.5-1 kg
Произход CN(произход)
Клас Клас А
Материал 100% Polyester
Брой Платове 20

Напишете отзив

Mlily Child Memory Foam Pillow Жираф бродирани шейная врата дишаща Детска възглавница за сън

Mlily Child Memory Foam Pillow Жираф бродирани шейная врата дишаща Детска възглавница за сън

Информация За Продукта Марка: Mlily Модел:110200000594 Материал: мемори пяна Размер: 45x25x5 / 3cm Конвертиране на: 1 инч=2,54 см Калъфка: материал aircell Покриване на вътрешни: evolon(anti-mite) & памук възглавница ядро:пяна с памет Забележка: 1.поради разлика

Свързани продукти