ND2-400 неутрална плътност фейдер променлива ND филтър регулируем 37/43/46/49/52/55/58/62/67-105 мм за Nikon Canon, Sony Pentex камери

Нов

11.19лв.

/ 22.37лв.

В наличност

Външен вид:

Точното име на променлива НИ трябва да бъде "променлив филтър сива плътност среда".Той има два поляризатора, разположени паралелно в кръгла рамка.При завъртане на обектива се променя стойността "на парче" две поляризатори за светлина.Може да се постигне целта за постепенно спиране на тока.Неговият обхват намаляване на околната светлина е от ND2 до ND400, което позволява да се намали количеството светлина инцидент в обектива, от около 9 спирки.

От страна тя е разделена на два слоя от най-горния слой, може да се върти.Той също е на линия, отпечатана отстрани.Можете да регулирате размера на намаляване на осветление между големи и малки, като най-горния слой на филтър спрямо таблицата по-горе скала.Трябва да се отбележи, че нивото на затъмнение не отговаря на скалата на скалата, а скалата на скалата може да се използва само като индикатор на ъгъл на завъртане на обектива.

Когато се върти филтър между големи и малки мащаби, можете с просто око да видим, че коефициентът на пропускливост на филтъра се променя.

Влияние на цвета:

Той ще играе определена роля в управлението на количеството светлина и няма да се отрази на цвета и ефектите на размисъл сцена.

W

Влияние върху яснотата на:

Влияние на рязкост, няма нищо общо с намаляването на светлина, и тя не получава сериозни по отношение на увеличаване на намаляване на осветеност.

W

Богати функции:

Променлив ND може да намали количеството светлина, който преминава през обектив, така че може да се използва за правене на снимки на някои супер ярки източници на светлина или да използвате по-голяма апертуру на обектива в ярка светлина.

W

В ерата на много от традиционните филтри са сменени софтуер за обработка на изображения, с изключение на филтри средна плътност на сивото и поляризиращи филтри.Те играят особена роля в правене на снимки, която е невъзможно да имитират или изключително трудно да се имитират с помощта на компютър.

С регулируема затъмнено, че е наистина изключително предимство пред другите филтри за плътност средства-плътност разполагайки с понятия удобство и гъвкавост.

Така че за човек, който иска да се занимава с фотография, филтър със средна плътност на сивото-това е аксесоар.Във филтъра средна плътност на сивото променлив ND е силен избор.

Етикети: camara camera digital, трепещущий nikon d3500, лен canon m50, rx100, nikon cap d3200, потенциометър фейдера, тянья HD, nikon z5, филтър лен, клетка sony A 7

Номер На Модела 20200313SF
търговска марка питехилл
Произход CN(произход)
Пакет ДА
Тип Инвалидизиращи неутрална плътност променлив ND филтър

Напишете отзив

ND2-400 неутрална плътност фейдер променлива ND филтър регулируем 37/43/46/49/52/55/58/62/67-105 мм за Nikon Canon, Sony Pentex камери

ND2-400 неутрална плътност фейдер променлива ND филтър регулируем 37/43/46/49/52/55/58/62/67-105 мм за Nikon Canon, Sony Pentex камери

Външен вид: Точното име на променлива НИ трябва да бъде променлив филтър сива плътност среда .Той има два поляризатора, разположени паралелно в кръгла рамка.При завъртане на обектива се променя стойността на парче две поляризатори

Свързани продукти