Апликации от истинско дърво резба върху цвете етикети декоративни дървени лайсни за вратите на гардероба мебелен декор на Цвете миникартинка

Нов

17.41лв.

/ 29.01лв.

В наличност

Един

Характеристики:

100% Нова Марка.

Красива дървена декоративна цветна дъска, която можете да използвате за декорация на стените,

врати, шкафове и т.н..

Може да се монтира на шкафове, прозорци, огледални места, също могат да се използват като декоративни врати.

Силен европейски стил, издълбани ясно.

Изискана дърворезба по красив узорам, гъста класически вкус.

Създаване на красив и елегантен европейски стил за своя дом.

Ще ви представим по-изискана и охолен живот.

Материал: Дърво.

Размер: като на снимката .

Списък на пакетите:

Дърворезба стикер ъгъл. 1бр

Ние изпращаме стоки по целия свят.

Ние изпращаме само по подтвержденному адрес alipay.Моля, потвърдете, че вашият адрес в alipay съвпада с вашия адрес за доставка, преди да се плати.

Сащ/Великобритания/Австралия/Канада:14-21 работен ден(18-29 дни).

Германия/Франция/Испания/Източна Европа:18-25 работни дни(24-35 дни).

Други страни:25-35 работни дни(35-49 дни).

Време за доставка само се оценява и не е гарантирано.Ако не се получи стоката през 60 дни , моля, свържете се с нас за разрешаване на проблема.

За пазаруване на едро с тегло над 2 кг можем да предложим експресна начин, както е показано по-долу:

EMS обикновено отнема около 7-10 работни дни, за да пристигнат.

DHL, UPS, FedEx, TNT обикновено отнема 5-8 работни дни, за да пристигнат.

Ние приемаме Alipay.Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.Най-добрият начин-това е директна онлайн плащане, което можете да изберете сами.Ако искате други условия на плащане, моля, уведомете ни, преди пускането на поръчката.

Плащането трябва да бъде получена в рамките на 7 работни дни след пускането на поръчката, в противен случай резервацията ще е невалиден или отменен система.

Ако сте си купили имам няколко стоки, можете да ми изпратите едно плащане за всички стоки, вместо да плащат за тях поотделно.Когато натиснете бутона pay now, системата автоматично ще определи, дали има други стоки, които сте закупили от нас, и ги обединява, за вашето мнение.

Всички продажби се считат за окончателни.

Ако продуктът, който сте получили, е дефектен или повреден по време на дълго транзит, моля, свържете се с нас свободно.Ние ще ви дадем задоволително решение възможно най-скоро.

Ако по друга причина искате да го изпратите обратно към нас, вие ще бъдете отговорни за задържан такса за доставка, и ние ще изпратим на замяна, след получаване на върнатия продукт.

Ние ще оставим положителен отзив разписки за вашата пречистена заплащане на цялата сума.Моля, свържете се с нас, ако не сте доволни стока след получаването му.

Ако не сте доволни по някаква причина, моля, не бързайте да оставят ниско (по-малко от пет звезди) или неутрален/негативен отзив.Просто свържете се с нас за разрешаване на проблема по всяко време.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви предоставим най-доброто решение възможно най-скоро.Моля, бъдете сигурни с нас.

Етикети: декоративна гипс от дърво за мебели, направи си сам винетка дърво, резбовани статуетка, резное декорация на дървени мебели, плесневая дърво, дървени легла с аппликацией, мандала декорация на дърво, резбовани дървени мебели, за производството на мебели от дърво, декоративни мебелни форми

8 дървена апликация цвете
7 Ъглова Аппликационная Рамка За Мебели За Дома, Стенни Вратата На Гардероба Декоративна
Материал Дърво
6 дървени издълбани квадратен ъгъл
0 Ретро Реколта Неокрашенная Дървени Резбовани Стикер
2 Стенен Врати, Мебели, Декоративни Статуетки Дървени Миниатюри
търговска марка Лейди Хаус
Пакет декоративни мебелни апликация
9 Ъгъл На Прозорец Винетка За Дърворезба
Стил Европа
5 Дървени Резбовани Апликация Реколта Мебели, Занаятчийски Декор
1 декоративни дървени апликации
Тема Цвете
Име Дървена Апликация Декор Рамка За Стена Вратата Дърворезба Стикер

Напишете отзив

Апликации от истинско дърво резба върху цвете етикети декоративни дървени лайсни за вратите на гардероба мебелен декор на Цвете миникартинка

Апликации от истинско дърво резба върху цвете етикети декоративни дървени лайсни за вратите на гардероба мебелен декор на Цвете миникартинка

Един Характеристики: 100% Нова Марка. Красива дървена декоративна цветна дъска, която можете да използвате за декорация на стените, врати, шкафове и т.н.. Може да се монтира на шкафове, прозорци, огледални места, също могат

Свързани продукти