Отвертка Бит Набор От Инструменти Parafusadeira 2 В 1 Бързо Хипнотизирам И D.g. Инструмент Магнитен За Отвертка Набор От Бита

Нов

5.41лв.

/ 9.17лв.

В наличност

2 в 1 бързо инструмент магнетизирането и demagnetization магнитен за отвертка

Характеристика:

Продуктът е много лесен за използване, трябва да се постави само на отвертка в Намагничиватель/размагничиватель назад и напред 1-5 пъти, за да се постигне магнетизирането или размагнетизиране.Продуктът е много подходящ за поддръжка на хардуер, защото има много винтове, които трябва да завинтить или инсталирате.След магнетизирането отвертка ще бъде много е удобно да се справят с винт.Продуктът е компактен и няма да заема място на работната маса.за верстака се използва основно оборудване.

Спецификация:

Модел: CMT-220

Материал: Пластмаса

Приложение: Отвертка

Цвят: син; оранжево (по избор)

Списък на пакетите:

1 * магнитен за отвертка

Забележка:

Действителния цвят на продукта може да се различават леко от снимките, поради светлина.

Възможно леко отклонение в измерването на продукта.

1) ние приемаме Alipay, Западното съединение, TT.Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

Доставка

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

4. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. услугата транзитно време се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не сте получили своята пратка в рамките на този срок, моля свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. правилно към статута на резерва и валута печалба във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

8. ние продавачът не отговаряме за внос такса, купувачът носи отговорност за това.Всеки спор, предизвикан от това, е неоснователно.

9. BR купувач, моля, предоставете cpf или cnpj, това ще бъде най-добре за вас да го получи по-бързо.Благодаря

Връщане на стока и пари

1. имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна.Изключения не се случва!Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

Етикети: отвертка kraftool, эмбоут, специални отвертка, комплект отвертки, задайте torx, пържени набор от отвертки, Магнит на притежателя на длета, сондажни длето, Инструмент за ремонт на автомобили, поле размагничиватель

Тип Комплект Отвертки
Характеристики Разборный
търговска марка Фдит
Вид На Главата На Винта Филипс
Произход CN(произход)
С Дръжка Или Не ДА

Напишете отзив

Отвертка Бит Набор От Инструменти Parafusadeira 2 В 1 Бързо Хипнотизирам И D.g. Инструмент Магнитен За Отвертка Набор От Бита

Отвертка Бит Набор От Инструменти Parafusadeira 2 В 1 Бързо Хипнотизирам И D.g. Инструмент Магнитен За Отвертка Набор От Бита

2 в 1 бързо инструмент магнетизирането и demagnetization магнитен за отвертка Характеристика: Продуктът е много лесен за използване, трябва да се постави само на отвертка в Намагничиватель/размагничиватель назад и напред 1-5 пъти, за да

Свързани продукти