Мъжки ръкавели HAWSON с верига - камък и анти-черни рубашечными аксесоари - парти подаръци за по-младите мъже (Котешко око)

Нов

21.24лв.

/ 25.59лв.

В наличност

Описание :

Марка: HAWSON номер на модела: 11006 цвят : като на снимката размери: 22.1 * 18 * 7.9 мм Тегло: 23,5 g Опаковка: един брой, пакетирани в една кутия,доставени с безплатна опаковка кутии.Търговия на едро: в наличност, цена на едро, моля свържете се с нас.

Подробности За Шоуто:

За Компанията Receive Address:

1. руски клиенти, моля, пишете ни на пълното си име (вашето име +името на баща ти +твоята фамилия форма), когато правите поръчка, причинени от Поща на Русия на ново правило за колети. 2. всеки клиент трябва да се уверите, че вашият адрес е правилен, преди да направите поръчка.

За плащането:

- Ние приемаме плащане Али тук. -С всички основни кредитни карти се приемат чрез защитен плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

За доставката:

За Услугата:

1. Ако продуктът не съвпада с описанието или чупят при транспортиране , ние отново ще изпратим имейл или ще ви възстановим парите. 2. по някаква причина не сте доволни от детайли, ние приемаме рекламации и обмен в рамките на 7 дни след като сте получили стоката си, и вие трябва да платите разходите за обратна доставка. 3. Можете да се свържете с нас чрез търговски мениджър или ни оставете съобщение в Ali-express или ни пишете на електронна поща, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа . 4. Всички подробности на продажба, ние имаме едно на пакгаузе, ние можем да осигурена бърза доставка. 5. всички от нашата подробности относно цените е включена кутия опаковка, с изключение на условията цените на едро. 6. нашите цени не включват данък или ДДС.

За Обратна Връзка:

Дайте ни 5 звезди положителна обратна връзка е много важно за нас,ако сте доволни от нашия продукт и сервиз, моля, дайте ни 5 звезди положителна обратна връзка.Благодарим ви.ако не сте доволни от нашите услуги и продукти,моля свържете се с нас, преди да ни остави отрицателен коментар.ние ще направим всичко възможно, за да ви задоволи.

Опаковка:

Етикети: скоба за вратовръзка bom, 42 ТЕЛЕВИЗИЯ, 42-инчов смарт телевизор, 4 до ТЕЛЕВИЗИЯ, 43 ТЕЛЕВИЗИЯ, скоба за вратовръзка ford, скоба за вратовръзка с цип, стоманена скоба за вратовръзка, 32 инчов телевизор xiaomi, скоби за веревочных равенство

Материал Метални
Глоба или мода Модни модели
Пакет Един Чифт Е Опакован В Кутия
място на произход на стоките Гуандун, Китай
Пол МЪЖ
Тип На Метали Мед
Стил Модерен
Тип Елемент Щипки За Вратовръзки И Копчета За Ръкавели
Номер На Модела 11006
Цени на едро Да Е На Разположение
Произход CN(произход)
Форма\модел Друго
Цвят Като на снимката
търговска марка хавсон
Тегло 23.5 g
Размер 22.1 * 18 mm

Напишете отзив

Мъжки ръкавели HAWSON с верига - камък и анти-черни рубашечными аксесоари - парти подаръци за по-младите мъже (Котешко око)

Мъжки ръкавели HAWSON с верига - камък и анти-черни рубашечными аксесоари - парти подаръци за по-младите мъже (Котешко око)

Описание : Марка: HAWSON номер на модела: 11006 цвят : като на снимката размери: 22.1 * 18 * 7.9 мм Тегло: 23,5 g Опаковка: един брой, пакетирани в една кутия,доставени с безплатна опаковка кутии.Търговия на едро: в наличност, цена на едро, моля свържете

Свързани продукти