Мъжки кит опашка на риба Чар колие пънк Supernatural 316L неръждаема стомана Русалка Колие за мъже бижута

Нов

5.81лв.

/ 8.31лв.

В наличност

ОПАКОВКА

pochette en Velours (FREE)

Стоката ще бъде доставена в рамките на 2-3 работни дни след пълното заплащане.Ако не можете да получите своите стоки по време, моля, свържете се с нас на първо място, ние ще проверим и ще решим за вас в най-скоро време.Ние ще отговорим на вашия имейл в рамките на 24 часа е нормално.понякога има една малка разлика се дължи на уикенда или празнични дни.Ако не можете да получите на електронната си поща в рамките на 48 часа, моля, проверете вашата спам или cintact към нас с друг имейл адрес.

Различен метод на доставка приема различни дни за доставка деталя, когато правите поръчка по поръчка можете да изберете най-добрия начин за вас.

ние предлагаме отстъпка за поръчка на whoesale и на едро поръчка, ние също можем да конфигурирате вашия дизайн за вас.Добре дошли, за да се свържете с нас онлайн.

Ние предлагаме професионално обслужване на кораба попадат на клиентите по целия свят

Обикновено в опаковката на продукта не фактурата и фирмена информация

Ако имате нужда от вашия собствен фирмен пакет, свържете се с нас.

FIZIZDH винаги изискани традиционни умения и модерна хай-тек комбинация са идеални за създаване на най-класическите бижута работи.За да се изработи на марката и подобряване на неговата конкурентоспособност, ние внимателно произвеждаме всяко бижу

Пет звезди за обратна връзка са много важни и имаме нужда от повече купувачи, за да ни позволи пет звезди и да споделят своя опит в магазина ми.

когато сте получили пратката и всички неща са добри, да поискате, можете да прекарате няколко минути, за да ни остави на върха.

Ако вие можете да направите снимка на продукт, който можете да получите, и се оставя ни на върха, това ще бъде много хубаво, за други клиенти да направят своя избор.

ако има проблем с поръчката или стоки.Моля, изпратете ни съобщение, за да направите обслужване след продажбата за вас преди да изляза за обратна връзка.

Етикети: принадлежности за риболов, пеперуда кубинската, русалка, окачен опашката, опашката на кит, модерна училищна униформа, Боби, малката русалка, русалочья парти, мащабът на тъкани

Съвместимост Всичко, Което Е Съвместимо
Тип Колиета Колиета С Висулки
Пол МЪЖ
Тип На Метали Титан
Номер На Модела 316L
търговска марка ФИЗИЗДХ
Глоба или мода Модни модели
Материал Метални
Тип Елемент Колиета и гердани
Форма\модел Геометрична
Размер На Кулон 43*39 мм
Стил Реколта
Моторен Тип Звено На Веригата
Функция Модни модели

Напишете отзив

Мъжки кит опашка на риба Чар колие пънк Supernatural 316L неръждаема стомана Русалка Колие за мъже бижута

Мъжки кит опашка на риба Чар колие пънк Supernatural 316L неръждаема стомана Русалка Колие за мъже бижута

ОПАКОВКА pochette en Velours (FREE) Стоката ще бъде доставена в рамките на 2-3 работни дни след пълното заплащане.Ако не можете да получите своите стоки по време, моля, свържете се с нас на първо място, ние ще проверим и ще решим за вас в най-скоро

Свързани продукти