Игра дисплей LM340UW5-SSA1 4K 3440*1440 извита повърхност IPS 144HZ LM340UW5 SSA1 LM340UW5(SS)(A1)

Нов

600.09лв.

/ 800.13лв.

В наличност

Уважаеми клиенти, за да сте си купили най-подходящия тип на екрана,моля да отворите на екрана и направете снимка на етикета на вътрешния екран,както и да се свържете с нас!!!Важни Бележки

1.Искаме съвместима модел вместо това, ако оригинален модел липсва в склада.Ако не можете да го приемете, моля, свържете се с нас, преди изпращане на поръчката.Благодаря ви за вашето добро разбиране!

2.Системата ще ви препоръча най-евтиният начин за транспорт, но, поради факта, че стандартна доставка COVID-19 отнема много време за доставка, понякога повече от 3 месеца, дълъг транспорт може лесно да се съборят екран.Освен това, някои от тях спират доставка в много страни, Моля, изберете подходящия за доставка в съответствие с вашите изисквания.Ако имате нужда от конкретна логистика, моля, уведомете ни предварително.

Забележка: преди да сте поръчали, в случай на грешки и проблеми в бизнеса ни, моля свържете се с нас, както е показано по-долу, за избягване на двойното потвърждение, за да спечели тази оферта заедно.

· 1 Име на LCD модели сега имате в ръката си.

· 2 Вашата марка лаптоп.

· 3, изпратете ни-горе информация, и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа за бърза и правилна сделка, благодаря!

Опаковка: антистатична торбичка и кутия

Всеки детайл е строго тествани преди да изпратите

Плащане и данъчно облагане

· 1 Alipay е удобно и безопасно

· 2 продукт, изпратен извън Китай, ще носят вносни мита, данъци и такси и т.н. Тези такси не зависят нито от цената, нито от стойността на доставка на стоките и са отговорност на получателя.

· 3 Поръчка ще бъде отменена в рамките на 7 работни дни за неплатени станция.

Доставка

(Моля, обърнете внимание: работници/работни дни: не, включително почивни и празнични дни)

· 1 Всички детайли ще бъдат изпратени в рамките на 2-5 работни дни след потвърждаване на плащането.Времето за доставка на следващия понякога може да е малко повече от митнически проблеми, празници или някаква каквато и да било причини.

· 2 Адреса за доставка ще бъде в съответствие с вашия адрес на Alipay.Моля, уверете се,че вашият адрес на доставка е правилен.

* 3 пакет сигурно с необходимата подпис.Ако нито един знак за пакета,той ще бъде върнат.Моля, не забравяйте да отидете в пощата, за да го вземете.Голямо благодаря!

Тъй като глобална епидемия продължава да бъде сериозен, но световната полети сега, на пътя, и е в недостиг, се нуждаят от около седмица, за да следите логистична информация след доставката, времето за транспортиране ще бъде значително увеличена, а времето на доставка да бъде по-голям от обикновено.Ако имате нужда от стоки спешно, моля не прикажите му.Никога не отваряйте спорове и не оставяйте лошите отзиви за своевременност експресна доставка, много ви благодаря за вашето добро разбиране!

Етикети: Екран 144 Hz, Екрана на лаптопа е 144 Hz, 34 монитор, извита панел на монитора, лаптоп за игри, повърхността на сплавта, Монитор 144 Hz, Монитор 4 k, Лаптоп, 27 монитор

Номер На Модела LM340UW5-SSA1
Произход CN(произход)
Приложение Лаптоп
Разделителна способност FHD
Съвместим Марка Гъвкав Екран
търговска марка LS
Тип На Компонент TFT дисплей
Документ ROHS

Напишете отзив

Игра дисплей LM340UW5-SSA1 4K 3440*1440 извита повърхност IPS 144HZ LM340UW5 SSA1 LM340UW5(SS)(A1)

Игра дисплей LM340UW5-SSA1 4K 3440*1440 извита повърхност IPS 144HZ LM340UW5 SSA1 LM340UW5(SS)(A1)

Уважаеми клиенти, за да сте си купили най-подходящия тип на екрана,моля да отворите на екрана и направете снимка на етикета на вътрешния екран,както и да се свържете с нас!!!Важни Бележки 1.Искаме съвместима модел вместо това, ако оригинален

Свързани продукти