Очарователно тюлевое бална рокля с открити рамене и деколте сватбени рокли с кружевными апликации дълги ръкави, цип/дантелени сватбени рокли

Нов

142.55лв.

/ 209.63лв.

В наличност

Добре Дошли В Нашия Магазин

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ:

1.Имам нужда от друг цвят и с индивидуални размери,но не мога да го изберете, когато поставете този ред, какво да правя?

Нашия размер и цвят са свободни .Можете да поставите тази поръчка с ваша заявка.Ние ще направим рокля в съответствие с новия съобщение.

2. Мога ли да направя някои промени в оригинален дизайн или вашата фабрика може да направи моят собствен дизайн?

Абсолютно нормално !Моля, свържете се с нас преди да поръчате.

3.Мога ли да изберете друг цвят и индивидуален размер?

Разбира се ,моля, обърнете се към детайлите по-долу.

4. спешна, или на спешна поръчка

Ние също приемаме спешна поръчка .моля, свържете се с нас преди да поръчате,за да потвърди датата и да се допълни, съответно, благодаря.

5. митнически такси

В повечето случаи, понякога и в някои страни от митническия служител, може да бъде строг.ние не носим отговорност за всякакви митнически такси, моля, проверете митническата политика на собствения си място.

Бележки:

1. като честен продавач, Ние гарантираме, че рокля ще бъде на 90% -95% по същия, като на оригиналния образ .Ако искате на 100% абсолютно същото, моля, извинете ме.Ние не можем да гарантираме, така че, моля, не пускайте поръчка, ако все още настоявате на 100% прилика.Благодарим ви за разбирането.

2. сватбена рокля не включва никакви принадлежности, като воал, ръкавици, долната пола вътре и така нататък.Наддаване отиват само за една рокля!Ако имате нужда от аксесоари, моля, свържете се с нас!

3. Ние ви предлагаме да изберете шнуровку, която е по-подходящ за регулиране на размера, за да отговарят по-добре на вашето тяло.

4. Рокля може да се направи в изготвянето на поръчка в размер, цвят, дизайн.Ние силно препоръчваме да се намери професионален шивач, който ще бъде и отчитането на бюджета за вас дрехи, внимателно следвайки препоръките по индивидуални измервания, преди да си купите рокля онлайн.

5. няма готови рокля.Всички рокли трябва да шия по поръчка!Целият интериор на процеса на поръчка(от датата на получаване от нас на Вашето плащане и измерване) ще отнеме 8-15 работни дни (с изключение на спешни поръчки) .

6. Преди пускането на поръчката, моля , прочетете внимателно всички наши обяви, Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Тъй като компютърни екрани имат хроматическую аберрацию, особено между телевизор CRT и LCD телевизор, цвят разлика не може да бъде отстранен, така че ние не можем да гарантираме, че цветът на нашите продукти ще бъде превъзходен същата като на снимките, които сте виждали, моля, разберете.Ако сте много стриктни в цвят, моля свържете се с нас на първо място, преди да направите поръчка.Благодарим ви.

Етикети: вязаное бяла рокля midi, рокля дебютантки, сватбени ръкави син цвят, рокля СРЯ, СР рокля 2020, вышитое мъниста бална рокля Сватбена рокля, цветна сватбена рокля с дълги ръкави, заключване-светкавица, силует topa, подвижна панделка рокли червен

Дължина ръкав(см) Пълен
Елемент На Модата Илюзия
Стил Ръкави С спущенным рамо
Реалните Изображения No
Деколтето лъжичка
търговска марка сруй скер
Талия Натурални
Номер На Модела 19222
Украса Апликация
Вграден сутиен ДА
Плат, Булчински Рокли Тюл
Дължина На Роклята Дължина На Пода
Влак НЯМА
За Бременни Жени ДА
Силует Бална Рокля
Тип Елемент Сватбени Рокли
Задната Част На Конструкцията Стягам

Напишете отзив

Очарователно тюлевое бална рокля с открити рамене и деколте сватбени рокли с кружевными апликации дълги ръкави, цип/дантелени сватбени рокли

Очарователно тюлевое бална рокля с открити рамене и деколте сватбени рокли с кружевными апликации дълги ръкави, цип/дантелени сватбени рокли

Добре Дошли В Нашия Магазин ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ: 1.Имам нужда от друг цвят и с индивидуални размери,но не мога да го изберете, когато поставете този ред, какво да правя? Нашия размер и цвят са свободни .Можете да поставите тази

Свързани продукти