Жена кожена раница противоугонный раница училищна чанта през рамо черен/кафяв

Нов

14.05лв.

/ 16.15лв.

В наличност

Тази раница е много функционален и стилен.Тази чанта е достатъчно голяма, за да побере всичко, което ви трябва, но при това е удобно да носят със себе си цял ден.

Кабриолет многоцелеви:три различни начина за пренасяне за различни случаи.Можете просто да го използвате като всеки ден раница,стилна чанта с върха на химикалка или специална наплечную чанта.подвижна лента за носене през рамо,декоративна сребро, аксесоари, заден джоб с цип, противоугонный раница.

Перфектен размер: основното отделение е много подходящ за вашето 12 IPAD и различни папки и файлове във формат А4.Регулируеми презрамки достига 35,4" напълно изпънати.

Тази раница е подходяща за всички съоръжения във всички случаи, като например работа/бизнес/пазаруване/запознанства/пътуване/училище.Класически черен цвят, лесно съчетание с нарядами.Никога не е актуален

Международни Купувачи Моля, Обърнете Внимание:

Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Тези разходи са отговорност на купувача.

Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи, че тези допълнителни разходи ще бъдат до търговия/покупки.

Стоките ще бъдат изпратени само на адрес за доставка Ebay купувач, така че, моля, потвърдете вашето достъпен адрес на Ибей преди да се плати чрез paypal.

Но понякога международната доставка е силно зависима от куриерска фирма и местните обичаи/такси.Ако не получите стоката си навреме,

моля, незабавно се свържете с нас за допълнителна помощ.Благодаря Ви за разбирането.

Начин На Доставка:

Детайлите ще бъдат изпратени по пощата на Китай , това ще отнеме 15-25 работни дни от датата на доставка.

Детайлите ще бъдат изпратени на USPS в САЩ, е абсолютно безопасно!всеки пакет има който проследява номер .Това ще отнеме 7-12 работни дни от датата на доставка.

Ние също така доставят от DHL, UPS, EMS express shipping, но вие трябва да платите повече пари за експресна доставка.Ако ви трябва спешно обслужване за доставка, моля свържете се с нас преди да поръчате(телефон мъст за международната спешна доставка, ако ви трябва спешно обслужване за доставка, моля свържете вашия телефон когато си плати.)

Време За Доставка:

Всички продукти ще ви бъдат изпратени в рамките на 3 работни дни (в делнични дни-от понеделник до петък) плащането се извършва от страна на продавача

Проверка срок на доставка

Рекламации се приемат в рамките на 14 дни след получаване на купувача на стоките. (С изключение на надуманное повреда или неправилно използване).100% гаранция за връщане на пари!

Целия продукт ще бъде тестван на 100% преди доставка.Ако дефектен продукт при обработката на пощенските разходи,купувача има до 14 дни от датата на получаване на стоката.

Етикети: кафява раница, ROCKSUN, чанта, кафява кожена, чанта, кафява, раница кожен мъжки, Коприна восък, кафява дамска чанта, чанта през рамо, раница кафяв, известен дизайнер на Чанти марка дамски кожени чанти за longchamp

Пол ЖЕНИ
Техника 1
Тип На Затваряне светкавица
Тип Раници Външна Рамка
Обемът на По-Долу 20 Литра
Носеща Система Дугообразный Презрамка
Дъждобран No
Външен вид НЯМА
търговска марка NoEnName_Null
Стил Модни модели
Украса Друго
Вид На Модела Твърд
Основен Материал PU
Интериор Вътрешно Отделение
Вид Дръжка/Ремък Прибиращ се
Обърната Материал Polyester
Тип Елемент Раници
Номер На Модела Раници

Напишете отзив

Жена кожена раница противоугонный раница училищна чанта през рамо черен/кафяв

Жена кожена раница противоугонный раница училищна чанта през рамо черен/кафяв

Тази раница е много функционален и стилен.Тази чанта е достатъчно голяма, за да побере всичко, което ви трябва, но при това е удобно да носят със себе си цял ден. Кабриолет многоцелеви:три различни начина за пренасяне за различни случаи.Можете

Свързани продукти