Камера монитор аксесоари навити подмяна на BMCC за DSLR D-Tap мъже и жени под прав ъгъл конектор V-образно монтиране на захранващия кабел DC 5. 5x2.5mm

Нов

7.89лв.

/ 9.62лв.

В наличност

Описание:

За професионално захранване на порт осветление на камерата.

Професионална батерия и батерия висящи изход за захранване на борда.

Използван за захранване на наблюдение цвят.

Външно захранване към камерата, захранването на монитора, включающ дългосрочна работа.

Тип мыжская штепсельная вилица B към електропреносната мрежа на лакътя DC, електропреносната система на захранване BMCC на линия D-чешмата.

Технически характеристики:

Име на продукта: захранващ кабел

Цвят: Черен

Материал: ABS

Дължина: около 1 м

Лакът ДК: около 5.5 COP 2,5 мм (в рамките на положително и отрицателно,с магнитен пръстен)

Пакет Са Включени:

Захранващ кабел 1БР х

Забележка:

Преход: 1 cm=10 mm=0,39 инча

1. поради разлика в светлина и цвят на екрана елемент може да се различават малко от изображението.

2. Моля, позволете 0.5-2 см разлики от ръчно измерване

Забележка:

1.поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на елемента.Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимките,но не е същото изпълнението на различни инициативи, като модели.

2.сравнете размерите на детайли с вашите,моля, позволете 2-4 см различно от ръчно измерване за дрехи, благодаря на всички измервания в СМ и да обърнете внимание на 1 см=0.39 инча

1) ние приемаме Alipay, West Union, TT.всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2 ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

1) СВЕТОВНАТА КОРАБОПЛАВАНЕТО. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

DHL, UPS, TNT, FEDEX отнема 3-7 дни ,EMS-8-12 дни.Въздушна поща стълб нужда от 2-8 седмици.Но всички те зависят от страната, в която се доставят.

2) услугата транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

1) в потвърждение на купувача ще бъде високо оценена при получаване на стоката.

2) тъй като вашата обратна връзка е много важно за развитието на нашия бизнес, ние искрено ви каним да оставите положителен отзив за нас, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване.

3) моля, свържете се с нас, преди да напусне всяка отрицателна или неутрална обратна връзка.Ние ще си сътрудничим с вас за решаване на всички проблеми.Благодарим Ви за разбирането!

Забележка:

1.поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на елемента.Ние гарантираме, че стилът е същият,както е показано на снимките, но не е същото изпълнението на различни инициативи, като модели.

Етикети: аксесоари tripie nikon, dtap, скоба монитор, жак водоустойчив, Штепсельная вилица 5.5x2.5mm, d ивица на крана, 5.5x2.1 жена, сондажни монтирам bmcc, Конектор 12, d кран

търговска марка Woopower
Документ CE
Произход CN(произход)
Номер На Модела DC5.5/2.5 mm за кабел D-Tap 12V

Напишете отзив

Камера монитор аксесоари навити подмяна на BMCC за DSLR D-Tap мъже и жени под прав ъгъл конектор V-образно монтиране на захранващия кабел DC 5. 5x2.5mm

Камера монитор аксесоари навити подмяна на BMCC за DSLR D-Tap мъже и жени под прав ъгъл конектор V-образно монтиране на захранващия кабел DC 5. 5x2.5mm

Описание: За професионално захранване на порт осветление на камерата. Професионална батерия и батерия висящи изход за захранване на борда. Използван за захранване на наблюдение цвят. Външно захранване към камерата, захранването

Свързани продукти