15 ярда високо качество красива лейси лента Лента лейси завърши САМ бродирани за шиене украса JZW-16

Нов

45.93лв.

/ 65.61лв.

В наличност

началото

край

началото

Някаква държава, може би, ще се налагат някакъв внесен данък върху митниците.По-специално, в Европа, ако иска за митнически,данъчни, купувачът носи отговорност за него ,ако купувачът не измивайте митница и не ще се върне пратката ,ние не можем да се върне на плащане.

Всички детайли са съставени в природата,но понякога ,поради светлина или ъгъла на снимане е различен,и лично разбиране цвят се различава ще доведе до проблем разлика от цветове,този проблем не се отнася към проблемите на качеството.Ако не се обърне внимание на цвета,моля, бъдете внимателни при покупката.

След като поставите поръчка, ние трябва да 1-3 дни, за да подготви поръчка, а след това ние можем да го изпратите.Ние ще използваме DHL,UPS,Fedex,TNT за транспорт,ние ще изберем всяко едно нещо, тъй като имаме нужда.Обикновено това отнема 4-7 дни преди да получи,Ако ви трябват други начини на доставка,моля, дайте ми да знам.

Ако поръчате грешен продукта или не харесвате продукта ,рекламации се приемат,но купувачът трябва да плати възстановим таксата за доставка, и ние можем да изплати сумата за продукта без такси за доставка.

Вашата обратна връзка е много важно за нас ,моля,любезно дайте ни обратна връзка 4 или 5 звезди,ако тъкан отговаря на вашите изисквания,ако не, моля, свържете се с нас навреме.Ние ще се опитаме да направим всичко, което е по нашите сили.

Етикети: странно черна лейси покритие, златна дантела, Лентата Рипсено, дантелени качествени чорапогащи, Дантела, лейси покритие, плодове шевна лента, еластичната лейси лента, шиене на тапицерия, тканевое дантела

Предмет на лейси покритие
Стил Сватба /сватба/партийное дантела
Използването на DIY, шиене, плавателни съдове, ръчно изработени
Вид На Продукта Дантела
Тип Тъкани Окото
Функция За парти рокли, булчински рокли, ежедневна материал дрехи и др.
Украса Дантела
Опаковка 15 ярда за лот
Дължина 5 yards/ each size 5 yards
Номер На Модела JZW-10
Характеристика Екологично Чист Продукт
Материал 100% Polyester
Тип Набиране ДА
Техника Бродирана
търговска марка Милилас
Ширина 40-100MM
Цвят като на снимката

Напишете отзив

15 ярда високо качество красива лейси лента Лента лейси завърши САМ бродирани за шиене украса JZW-16

15 ярда високо качество красива лейси лента Лента лейси завърши САМ бродирани за шиене украса JZW-16

началото край началото Някаква държава, може би, ще се налагат някакъв внесен данък върху митниците.По-специално, в Европа, ако иска за митнически,данъчни, купувачът носи отговорност за него ,ако купувачът не измивайте митница

Свързани продукти