7шт/28шт/37шт/71шт дърва набор от електрически поялник гравиране химикалка обръщане дума за механична обработка на мухъл пирография инструмент

Нов

13.43лв.

/ 17.91лв.

В наличност

Добре Дошли В Магазин За Стоки От www.ravda-dom.com Homey. "Удобни покупки, идеалното разкрасяването у дома" - това е нашето убеждение.Надявам се, че всеки клиент може да получи най-удобен за пазаруване в магазина, най-добра ефект подобрения в дома.Добри покупки!

Бързо топление и контрол на температурата: висококачествена технология за отопление на по 60 вата керамика, бързо набиране отопление на дървени мъка на 15 секунди, поддържане на енергия и опазване на околната среда.

Ергономичен дизайн: лека ергономична дръжка комплект за изгаряне на горивото позволява да работят под различни ъгли без умора.Висока защитен калъф предпазва от работата по проекта диаграма пръскане в продължение на няколко часа, без да потения.

Художествено творчество: идеален комплект дървени burns ви позволява да създадете не само на всякакъв вид дърво или кожа, но и за различни проекти, като например прехвърляне на изображения, щанцоване, заваряване, горещо пресоване и текстилни релеф.

Много подходящ за вашите нужди запояване - да работи за запояване дърво, дървообработване, хоби, плавателни съдове, подобряване на дома.

Пренасяне и съхранение на: гравиране на дървен инструмент оборудвани с висококачествени чантата с цип, който може да съхранява всички данни, без загуби или щети и лесно да носите със себе си.

Спецификация:

Цвят: червен, син

Сила форма

Технически характеристики на: ЕС, САЩ

Материал: керамика + неръждаема стомана + PC + мед

Мощност: 15-60W

Стил: 7шт, 28шт, 37шт, 71шт

Дължина на Червено паяльника: около 19 см (температурата не се регулира)

Дължина на синьо паяльника: около 22 см (регулира температурата)

Време на загряване: 30 секунди

Време за охлаждане: 5 минути

Син поялник многоцелеви дървен инструмент гори с променлив контрол на температурата, от 392°F (200°C) до 842°F (450°C).

Инструкции:

Забележка: изберете любимата си на върха и да го инсталирате на вашето устройство;

2. изчакайте 3-5 минути за отопление;

3. Използвайте го, за да започнат да рисуват върху дървена повърхност;

4. Започнете изгори дървена повърхност

Характеристики:

Полезен поялник, много лесен за работа.

Много подходящ за вашите нужди запояване - дърво припой на работни места, дървообработване, хоби, крафт, озеленяване на дома.

Подходящ за изгаряне на дървото, пирографии, гравиране, дърворезба, релеф, надписи и орнаменти върху дърво, меху, peachtree косточке, задръстване и кожата.

Идеален инструмент за изработка по поръчка на дървени рамки за подаръци и създаване на вашите дървени проекти.

Продуктовата носи етикет за услугата:

7pcs/28pcs/37pcs / 71pcs дървообработващи инструменти*1

Етикети: ksger t12, спирачната съобщение, ароматни торбичка, пирограф дърво, припой за железните пръчки, комплект с един удар факел станция, желязна спойка калай, пирографическая машина, професионална, желязна спойка, като спойка комплект

Документ НЯМА
Стабилност На Температурата 0
Номер На Модела 0
Произход CN(произход)
Входно Напрежение 0
Изходна Температура 0
Изходна Мощност 0
Размери 0

Напишете отзив

7шт/28шт/37шт/71шт дърва набор от електрически поялник гравиране химикалка обръщане дума за механична обработка на мухъл пирография инструмент

7шт/28шт/37шт/71шт дърва набор от електрически поялник гравиране химикалка обръщане дума за механична обработка на мухъл пирография инструмент

Добре Дошли В Магазин За Стоки От www.ravda-dom.com Homey. Удобни покупки, идеалното разкрасяването у дома - това е нашето убеждение.Надявам се, че всеки клиент може да получи най-удобен за пазаруване в магазина, най-добра ефект подобрения в дома.Добри

Свързани продукти