5 бр./лот 88E1340 88E1340-BAM2 BGA чисто нов оригинален

Нов

77.53лв.

/ 84.27лв.

В наличност

1.У нас има много различни видове стоки (всичко в един магазин),и което е още по-важно е ,вие да получите най-ниска цена с високо качество .

2.Ако купувате по-големи количества, моля свържете се с нас .Купете повече информация.с помощта на бутона "Добави в кошницата", ние ще направим отстъпка, за да ви.Ако имате нужда от нещо,можете да се свържете с мен, защото повечето от тях все още не са публикували в интернет.

3.ние можем да кораб към вас въздушна поща стълб DHL / UPS/ EMS /Fedex / ТРОТИЛ /China... .За страните и регионите,където EMS не може да достави, Моля, изберете други начини на доставка.

4.ние не носим отговорност за всякакви злополуки, забавяне или други въпроси, които са отговорност на shippingservice.

5.всички такси или мита на вноса на отговорността на купувача.

Връщане И Замяна

1.ако продуктът, който купувате от магазина, не е добра за качеството, което означава, че не работи по електронен път в съответствие със спецификациите на производителя, просто върнете ни го за замяна или връщане.

2.всички предмети трябва да бъдат върнати в първоначалното им състояние, за да претендира за връщане или замяна.

3.купувачът носи отговорност за всички направени разходи по доставката.

4.Ако имате някакви въпроси, не се удовлетворени, защото на 100%, моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка, ние ще ви отговорим по имейл в рамките на 24 часа .

Етикети: здравейте ic, за f710, каска пелтора, высокомощная лупа, молив герой, шлем за виртуална реалност, старшеклассная играчка dxd, hgn15, высоковолокнистые синтетични снопове, каска Ямаха

Произход CN(произход)
Тип *
Документ *
Приложение *
Номер На Модела 88E1340-BAM2

Напишете отзив

5 бр./лот 88E1340 88E1340-BAM2 BGA чисто нов оригинален

5 бр./лот 88E1340 88E1340-BAM2 BGA чисто нов оригинален

1.У нас има много различни видове стоки (всичко в един магазин),и което е още по-важно е ,вие да получите най-ниска цена с високо качество . 2.Ако купувате по-големи количества, моля свържете се с нас .Купете повече информация.с помощта на

Свързани продукти